Nieuws

Op de koffie bij Sara

Sinds de zomer van dit jaar staat Sara, samen met Karel en Joris, in voor de verkoop van Nieuwbouwprojecten. Met meer dan 10 jaar ervaring is zij een experte in nieuwbouw. Wens je een project te bezoeken? Sara neemt haar tijd en leid je graag rond op onze werven of geeft de volledige uitleg in ons kantoor. Is dat project toch niet echt wat je zoekt? Dan helpt zij jou verder op weg naar iets anders. In haar vrije tijd slaat ze een lekker etentje niet af en maakt ze graag uitstapjes met haar metekindjes. Natuurlijk worden ze dan extra goed in de watten gelegd! Op de koffie bij Sara.

Wie is Sara?

"Mijn naam is Sara, ik ben 34 jaar en woon in Tongeren. Ik ben intussen 12 jaar met vastgoed bezig. In mijn vrije tijd houd ik ervan om met vrienden nieuwe culinaire adresjes te ontdekken, een warme reisbestemming op te zoeken of een bezoekje te brengen aan mijn 2 metekindjes die mijn grootste oogapppels zijn, …"

Carrière bij JRE

"Sinds juli maak ik fier deel uit van het JRE team en ik ben momenteel de nieuwste van de bende. Voor mij was het tijd voor een 'changement de décor' en ik mag me gelukkig prijzen dat ik in dit topteam mocht starten. Samen met mijn collega’s Karel en Joris ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van de nieuwbouwpanden."

Werken voor JRE

"Werken voor JRE betekent voor mij iedere dag starten met volle goesting. Dit dankzij de warme, sympathieke, familiale sfeer; dit zowel onder de collega’s als naar de klanten toe."

Hoe ziet een dag eruit

"Geen enkele werkdag is dezelfde en dat houdt het ook boeiend. De ene dag staat mijn agenda volgepland met afspraken met kandidaat-kopers, waar ik het meeste voldoening uithaal. De andere dag staat er wat saaiere administratie gepland op kantoor, maar de af en toe flauwe mopjes van sommige collega’s maken ook dit aangenaam werken ????."

Uniek aan JRE

"In mijn korte tijd hier bij JRE mocht ik ervaren dat mijn collega’s niet enkel professionele toppers zijn, maar stuk voor stuk mensen met een warm hart."

Werkwijze

"Een correcte, eerlijke en vlotte manier van werken, typeren mij."

Leukste aan je job

"Het is geen saaie nine-to-five job! Elke dag is anders met veel nieuwe sociale contacten en een fijne sfeer op kantoor.
Een gerealiseerde verkoop en de appreciatie van tevreden klanten is dé kers op de taart! Daar doen we het voor ????."

Moeilijkste aan je job

"Je batterij opnieuw opladen, nadat je al veel tijd, werk en energie hebt gestoken in een potentiële verkoop waarbij de kandidaat-koper uiteindelijk helaas toch afhaakt. Dan is het even slikken. Maar gelukkig ben ik dat de volgende dag al vergeten; een nieuwe dag, een nieuwe kans!" ????

Toekomstplannen/-dromen

"Met dezelfde motivatie en goesting dit werk bij JRE te mogen blijven doen."

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

"Heerlijke artisanale gebakjes verkopen, en vooral voorproeven!"

Slogan/levensmotto

"Let the unexpected happen."

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: "Italië"
-Ik word altijd blij van: "Een warme zonnestraal en een dikke knuffel van mijn metekindjes"

Op de koffie bij
Sara