Nieuws

Op de koffie bij Serge

Deze keer drinken we koffie met Serge. Serge is makelaar professioneel vastgoed.

Wie is Serge?

“Ik ben Serge, 48 jaar en woon met mijn vrouw en onze 3 kinderen in Bree. Als ochtendmens probeer ik een paar keer per week voor dag en dauw in de fitness te geraken om mijn voorliefde voor lekker eten en drinken te compenseren. Daarnaast staat in het weekend al eens een tochtje op mijn mountainbike of een citytrip op het programma.”

Carrière bij JRE

“Ik werk sinds 2018 met veel plezier bij Jansen Real Estate en hou me vooral bezig met de verhuur en verkoop van bedrijfsvastgoed. Hoofdzakelijk zijn dit industriële panden en KMO-units, maar ook kantoren en handelspanden.”

Werken voor JRE

“Bij Jansen Real Estate ben ik terechtgekomen in een heel divers team met collega’s die elk over specifieke kwaliteiten beschikken en elkaar heel goed aanvullen. Hoewel er meestal hard gewerkt wordt, valt de uitstekende teamgeest ook op wanneer er tijd gemaakt wordt voor ontspanning. In onze prachtige nieuwe kantoren is er gelukkig ruimte voor hard labeur én ontspanning.”

Hoe ziet een dag eruit

“Eén van de mooiste aspecten van mijn job is de afwisseling. Elke dag is anders en bestaat in een wisselende verhouding uit kantoorwerk en plaatsbezoeken. Het vinden van de goede balans tussen werken en leven is soms moeilijk maar lukt uiteindelijk toch altijd.”

Werkwijze

“Ik probeer altijd op een eerlijke en authentieke manier om te gaan met mijn klanten. Een verkoop of verhuur geeft me maar 100% voldoening als koper én verkoper of huurder én verhuurder tevreden zijn.”

Leukste aan je job

“De afwisseling”

Moeilijkste aan je job

“Ik sta écht niet graag in de file.”

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

“Ondernemer.”

Slogan/levensmotto

“Nee hebt ge, ja kunt ge krijgen.”

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: “Zuid-Europa.”
-Lievelingseten: “Steak tartaar.”
-Ik word altijd blij van: “Lekker weer.”

Op de koffie bijSerge