Nieuws

Op de koffie bij Patricia

Deze maand gingen we op de koffie bij Patricia. Sinds september vervoegt Patricia ons team maar we kennen haar al langer want zij maakte de overstap van Jansen The Building Company naar ons kantoor. Patricia ontvangt bezoekers met een grote glimlach en ook de collega's kunnen altijd op haar rekenen. En haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Op de koffie met Patricia.

Wie is Patricia?

“Ik ben Patricia Weytens, 58 jaar en ik woon samen met mijn partner Gunter in Houthalen. We zijn 29 jaar wettelijk samenwonend. Mijn hobby’s zijn reizen, fietsen, skiën en avondschool Spaans.”

Carrière bij JRE

“Ik ben in september 2021 gestart. Ik kende het team al langer omdat ik eerst bij Jansen The Building Company werkte. Ik werk aan de receptie als Management Assistant.”

Werken voor JRE

“Werken bij Jansen Real Estate betekent voor mij werken in een team en mij thuis voelen op mijn werk. Ik haal veel voldoening uit de contacten met mensen. Zeker als ik hoor wanneer kandidaten een gepaste woning gevonden hebben, dan voel ik die positieve vibe en daar krijg ik energie van.”

Taken

"Mijn takenpakket is zeer gevarieerd. Alle inkomende telefoons komen bij mij binnen. Ik beheer de agenda's en plan de afspraken in. Verder registreer ik alle kandidaten in onze database en bezorg hen de nodige informatie over de panden. Ik sta in voor de bestellingen van het kantoormateriaal, vraag de nodige stukken op bij nieuwe dossiers, hou de tv-schermen up-to-date en ondersteun de collega's waar nodig. Mijn takenpakket is zo divers, iedere dag is anders."

Samenwerking collega’s

“Wij zijn een gevarieerd team en helpen elkaar wanneer nodig. Ons team is zeer begaan met elkaar.”

Vrije tijd

“Ik ben een bezige bij en er is altijd wel iets doen. Leren ontspannen, is één van mijn aandachtspunten.”

JRE doorheen de jaren

“Ik ben zelf nog niet zo lang werkzaam bij JRE maar ik zie zeker groei binnen het bedrijf. Zelf heb ik heel diverse jobs gedaan in het verleden en ik kan beamen dat ik van iedere job veel geleerd heb.”

Uniek aan JRE

“Wat het werken hier uniek maakt, zijn de diverse mensen waar je mee in contact komt. Iedere dag is anders.”

Werkwijze

“Mijn aanpak in mijn werk is om in alle omstandigheden vriendelijk te blijven en trouw te blijven aan mijzelf. Ik zorg voor een snelle service, goede opvolging en vriendelijke aanpak naar klanten toe. Respect geven en krijgen is belangrijk, net zoals begrip hebben voor mekaar.”

Leukste aan de job

“Het contact met mensen.”

Moeilijkste aan de job

“Dingen aanleveren binnen dit vakgebied.”

Toekomstplannen/-dromen

“Ik hoop mijn job nog enkele jaren met dezelfde passie uit te kunnen oefenen. Ondersteuning geven aan de collega’s en bijdragen aan een aangename werksfeer.”

Mocht je geen management assistant zijn, wat was je willen worden?

“Wereldreiziger ????.”

Slogan/levensmotto

“Carpe Diem.”

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: “Spanje maar ik zou ook weer verder willen reizen, zoals Botswana, Zuid-Afrika, Seychellen, …
-Lievelingseten: “Tapas, paëlla, pannenkoeken.”
-Ik word altijd blij van: “Vriendelijke mensen.”
-Leukste ervaring met klanten: “Klanten die aan de telefoon zeggen dat ik een vrolijke en vriendelijke stem heb of die bedanken voor de goede ontvangst.”

Op de koffie bij
Patricia