Nieuws

Op de koffie bij Lucy

Lucy is een dame om 'u' tegen te zeggen. Een kei in haar vak, bescheiden en zorgzaam. Toen Lucy en wijlen echtgenoot Johan Tackoen besloten om Wallter Vastgoed onder te brengen bij Jansen Real Estate was dat voor ons een hele eer. Zij bracht een pak ervaring in bedrijfsvastgoed en mensenkennis met zich mee. Op de koffie bij Lucy.

Wie is Lucy?

“Ik ben Lucy en woon in Hasselt. Mijn hobby’s zijn patisserie en pizza maken, koken, fietsen, wandelen, zwemmen en lekker gaan eten.”

Carrière bij JRE

“Ik ben actief bij Jansen Real Estate sinds mei 2022. Na het overlijden van mijn echtgenoot Johan Tackoen ben ik hier gestart. Toen Johan ziek was, hebben we samen beslist onze activiteiten (Wallter Vastgoed) verder te zetten in een erkend vastgoedkantoor, en dat is Jansen Real Estate geworden. Hier ben ik actief als makelaar in bedrijfsvastgoed.”

Werken voor JRE

“Het betekent enorm veel voor mij om te zien dat ons werk hier verdergezet wordt en dat Wallter Vastgoed hier verder leeft. Er heerst een leuke sfeer en we kunnen werken in een heel aangename omgeving. Het is een leuke bende van makelaars.”

Wat motiveert jou?

“Dat kan zowel een verkoop of een verhuring zijn, maar evenzeer een tas koffie ????.”

Hoe ziet een dag eruit

“Ik heb het druk met mijn dossiers. Mijn dag bestaat grotendeels uit bellen, het maken van afspraken, besprekingen, bezoeken van panden met klanten, … Ik denk dat ik 50% tijd besteed aan administratie en 50% aan commercieel werk, maar het verschilt van dag tot dag. Ik probeer mijn tijd in te delen tussen werk en privé, alles loopt door elkaar en zo heb ik het graag ????. In mijn vrije tijd ga ik wandelen, fietsen, bakken, spreek ik af met vriendinnen …”

Mijn carrière

“Ik kende Jansen Real Estate van naam maar ik kende het bedrijf of de medewerkers niet persoonlijk. Voor mijzelf denk ik wel dat ik veranderd ben tijdens mijn carrière maar dat gebeurt zonder dat je erbij stil staat of het merkt. Dat is waarschijnlijk een teken dat je doet wat je graag doet ????.”

Uniek aan JRE

“Ik maak deel uit van een aangenaam en fijn gezelschap. We werken in een prachtige accommodatie en er heerst een fijne sfeer onder de collega’s.”

Werkwijze

“Als een klant zich aanbiedt, moet je ervoor zorgen dat je doorwerkt. De klant moet zich op zijn/haar gemakt voelen en je kunnen vertrouwen. Zorg ervoor dat je klanten zoveel mogelijk ontzorgd worden en dan komen ze vanzelf terug.

Ook bij de collega’s voel ik aan dat iedereen vriendelijk en behulpzaam is.”

Leukste aan je job

“Mensen ontmoeten.”

Moeilijkste aan je job

“Ambetante mensen ontmoeten ????.”

Toekomstplannen/-dromen

“Zolang klanten tevreden zijn, ben ik ook tevreden. Wat de toekomst biedt, dat weet ik niet, ik laat het op me afkomen.”

Slogan/levensmotto

“Genieten en niet uitstellen.”

Leuke anekdote met een klant

“Een moeilijke klant ontvangen die bij het buitengaan het logo op ooghoogte op de glazen deur wel ziet, er zich voor bukt, doorloopt en tegen de glazen deur tot stilstand komt.”

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: "Frankrijk en Spanje"
-Lievelingseten: "Kreeft en oesters"
-Ik word altijd blij van: "BBQ"
-Favoriete serie: "The blacklist"
-Leukste ervaring met klanten: "Klanten die blij zijn met hun transactie en terugkomen voor de volgende"

Op de koffie bij
Lucy