Nieuws

Op de koffie bij Jore

Deze editie gingen we op de koffie bij Jore. Jore is makelaar residentieel vastgoed.

Wie is Jore?

“Ik ben 28 jaar en woonachtig in Oudsbergen (Meeuwen). Binnenkort ga ik samenwonen met Hanne en kunnen we aan een nieuw hoofdstuk beginnen. De kerstboom staat al in ons eigen stekje, nu wij nog ????. Mijn hobby’s zijn (zaal)voetbal en in mijn vrije tijd ben ik ook dj.”

Carrière bij JRE

“Ik ben net aan mijn zesde jaar begonnen bij Jansen Real Estate. Ik heb mijn schoolstage hier gedaan en kreeg de kans om te blijven. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop en de verhuur van residentieel vastgoed.”

Werken voor JRE

Werken bij Jansen Real Estate betekent werken in een boeiende en fijne omgeving met leuke collega’s in een steeds veranderende job. Iedereen staat bij ons op één lijn, we kunnen altijd bij elkaar terecht waardoor de samenwerking vlot verloopt. Bovendien zitten we ook in een heel mooi kantoor.”

Motivatie

“Ik ben gelukkig als ik een verkoop of een verhuur doe waarbij iedereen tevreden is. Dan ga ik ook pas tevreden naar huis.”

Dagindeling en tijd voor hobby’s

“Elke dag is anders. We beginnen ’s morgens en weten niet waar we ’s avonds eindigen. Elke klant of ieder bezoek is verschillend. We leren veel mensen kennen, dat maakt het eens zo boeiend. Ik vind het belangrijk om tijd te maken voor hobby’s of andere zaken. Af en toe genieten kan zeker geen kwaad en laadt de batterijen weer op! ???? Ontspanning is voor mij alles wat niet met het werk te maken heeft. Al ben ik in het achterhoofd toch altijd bezig met lopende dossiers.”

JRE doorheen de jaren

“Jansen Real Estate is in een constante groei. De steeds veranderende vastgoedmarkt vraagt om bij te blijven. Ik denk dat we binnen Jansen Real Estate hier goed mee omgaan om iedereen op een juiste manier verder te helpen volgens de laatste nieuwe trends. Intussen zijn we verhuisd naar een spiksplinternieuw kantoor, dat is een grote troef en geeft veel uitstraling.”

Jore doorheen de jaren

“Doorheen de jaren ben ik volwassener geworden in mijn job. In het begin was het zoeken met vallen en opstaan, maar mede dankzij de collega’s en de kansen die ik gekregen heb, maken dat ik nog altijd actief ben in dit kantoor.”

Uniek aan JRE

“Werken bij Jansen Real Estate is uniek omdat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Professioneel werken met de nodige ontspanning maakt dat ik iedere dag graag naar Zonhoven kom.”

Werkwijze

“Mijn aanpak is heel open en sociaal met de nodige humor, zonder het professionele uit het oog te verliezen. Mensen moeten het gevoel krijgen dat ik hun vertrouwenspersoon ben in het hele proces. Vertrouwen is de basis van alles! En je moet eerlijk zijn, naar klanten en naar collega’s toe. Eerlijkheid duurt het langst.”

Leukste aan je job

“De afwisseling. De ene dag zit je achter je bureau. De andere dag is mijn auto mijn bureau.”

Moeilijkste aan je job

“Op dit moment de grote concurrentie die heerst op de vastgoedmarkt. Het is niet altijd evident om mensen te benaderen die hun woning wensen te verkopen.”

Toekomstplannen en -dromen

“Ik doe mijn job nog heel graag. Ik hoop dat ik mijn portefeuille kan blijven uitbouwen en groeien binnen dit kantoor. Mijn doel is zoveel mogelijk te kunnen verkopen waarbij verkopers en kopers gelukkig zijn en er een goed gevoel aan overhouden.”

Mocht je geen makelaar zijn, wat was je dan geworden?

“Dat is moeilijk te zeggen, sowieso iets in de commerciële sector. De ganse dag achter een computer zitten, is niet aan mij besteed ????.”

Korte vragenronde:

Favoriete vakantiebestemming: "Spanje."
Lievelingseten: "Van frietjes tot een verfijnd restaurant, als er maar geen tomaten in zitten ????."
Ik word altijd blij van: "Gelukkige mensen rondom mij."Op de koffie bij
Jore