Nieuws

Op de koffie bij Elyne

Deze maand gingen we op de koffie bij Elyne. Opgegroeid in een vastgoedfamilie viel de appel niet ver van de boom. Elyne staat in voor alle verhuurdossiers en het rentmeesterschap inzake residentieel vastgoed. Deze bon vivant houdt van lekker eten en drinken en haar bulderlach maakt iedereen instant goedgezind. Op de koffie met Elyne.

Wie is Elyne?

"Mijn naam is Elyne, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend Piet in Hasselt. Ik ben afgestudeerd als interieurvormgever en makelaar/syndicus. In mijne vrije tijd ga ik graag lekker eten en iets drinken met mijn vrienden."

Carrière bij JRE

"Een jaar geleden begon ik mijn stage bij Jansen Real Estate, nadat ik mijn stage als syndicus had afgerond. Ik voelde me in dit dynamisch team direct thuis! Bij Jansen ben ik verantwoordelijk voor de verhuur en het rentmeesterschap. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik opgegroeid ben in een vastgoedfamilie, en dit heeft me altijd enorm aangesproken."

Werken voor JRE

"Werken bij Jansen Real Estate is super tof! Het team hangt goed samen waardoor het elke dag een plezier is om te komen werken. Er is ruimte op de werkvloer voor een mop en gelach, maar op de juiste momenten is het ook serieus. En er is ruimte om van elkaar te leren. Ik kan bij Jansen Real Estate volledig mezelf te zijn, en dat vind ik belangrijk!"

Hoe ziet een dag eruit

"Een dag bij Jansen is nooit hetzelfde, en verandering van spijs doet eten :-). De ene dag ben je bezig met klanten en heb je veel sociale contacten, de andere dag zit je op kantoor en ben je bezig met administratieve zaken."

JRE doorheen de jaren

"Ik ben opgegroeid in Zonhoven in de straat waar Jansen zich heeft gevestigd. Ik heb de volledige neerzetting van de gebouwen meegekregen. Voor mezelf was de keuze dus vlug gemaakt wanneer ik zocht naar een stageplaats."

Uniek aan JRE

"Wat Jansen in mijn ogen uniek maakt, is het brede aanbod in kennis. Op de werkvloer werken mensen met verschillende achtergronden, van juridisch geschoolden tot bakkers. Vooral deze laatste heeft zo zijn voordelen voor eventuele 4-uurtjes ;-)."

Werkwijze

"Wat voor mij belangrijk is, is dat klanten mij kunnen vertrouwen, vragen kunnen stellen en het gevoel hebben dat ze steeds bij mij terecht kunnen bij twijfels of vragen. Dit geldt ook zo voor mijn collega’s."

Leukste aan je job

"In contact staan met klanten en de sociale contacten."

Moeilijkste aan je job

"Keuzes meedelen aan potentiele huurders, wetende dat je mensen kunt teleurstellen."

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

"Syndicus."

Slogan/levensmotto

"Er bestaan geen domme vragen, enkel domme antwoorden.
Vat de koe bij de horens
Glas is altijd halfvol."

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: "Zuiden van Italië en Spanje"
-Lievelingseten: "Pizza"
-Ik word altijd blij van: "Piet zijn mopjes en gelukkige klanten"
-Favoriete serie: "Grace and Frankie"

Op de koffie bijElyne