Nieuws

Op de koffie bij Jorn

Bij iedere nieuwsbrief gaan we langs bij een collega en geven we een inkijk in hun leven en loopbaan. Deze maand gingen we op de koffie bij Jorn. Jorn is verantwoordelijk voor alles aangaande bedrijfsvastgoed in Limburg en vennoot bij Jansen Real Estate.

Wie is Jorn?

“Ik ben Jorn, 43 jaar en woon in Genk. Ik ben gehuwd en we hebben twee kinderen van 7 en 10 jaar. Mijn hobby’s gaan van sportschieten en tennis tot wintersporten.”

Carrière bij JRE

“Ik werk bij Jansen Real Estate sinds 2009 als makelaar en vennoot en ben verantwoordelijk voor alles rond bedrijfsvastgoed (industrie, kantoren, retail). Daarnaast sta ik in voor het financiële luik. Ik beheer de budgetten dus er is geen enkele factuur die niet langs mij passeert ????.”

Werken voor JRE

“Is werken in een leuke omgeving waar keihard gewerkt wordt maar ook op tijd en stond gelachen kan worden. We zijn een toffe bende met allemaal verschillende karakters en dat maakt het zo fijn. Naast de aangename werksfeer word ik natuurlijk helemaal blij als ik ook deals kan afsluiten.”

Hoe ziet een dag eruit

“Meestal bestaat een dag voor mij uit 50% administratie en 50% commercieel werk. Mails verwerken, contracten opstellen, afspraken voorbereiden om daarna bezoeken te doen met potentiële kopers en huurders.”

Hoe loopt de verdeling werk/privé

“Sinds Covid 19 is de balans soms wat zoek en slorpt Jansen Real Estate nog meer van mijn tijd op. De grens tussen werk en privé is toch redelijk vervaagd met vaker van thuis uit te werken. Ontspannen doe ik door gezellig samen te zijn met de familie, lekker te eten en te drinken, genieten zoals een echte Bourgondiër.”

JRE doorheen de jaren

“Ik heb Jansen Real Estate in de afgelopen 12 jaar een enorme groei zien maken. Van een klein kantoor in Opglabbeek tot een middelgroot kantoor in Zonhoven dat heel Limburg kan bedienen, daar mogen we fier op zijn. Bij professioneel vastgoed kom je zoveel uiteenlopende zaken tegen dat ervaring een enorm grote rol speelt. Ik kan wel zeggen dat ik in al die jaren een rugzak aan ervaring heb kunnen opdoen.”

Uniek aan JRE

“We zijn een professioneel kantoor met veel knowhow en een hoge funfactor.”

Werkwijze

“Ik zal alles in het werk stellen om een deal proberen te sluiten en het belangrijkste hierbij is dat beide partijen er een goed gevoel aan overhouden.”

Het leukste en het moeilijkste aan je job

“Het leukste is de variatie en de groeimogelijkheden. Het moeilijkste is euh, koppige mensen proberen te helpen ????.”

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

“Piloot.”

Slogan/levensmotto

“Waar een wil is, is een weg.”
Op de koffie bijJorn