Nieuws

Op de koffie bij Peter

Hierbij stellen wij graag onze nieuwste collega aan jullie voor. Peter maakte de switch van het notariaat naar de verkoop van residentieel vastgoed. Naast het werk is hij fervent padelspeler en -trainer én supporter van Racing Genk. Een etentje of borrel slaat hij niet snel af ;-). Op de koffie bij Peter.

Wie is Peter?

"Peter, geboren en getogen Genkenaar van 31, samenwonend te Opglabbeek met mijn vriendin Bieke en teckel Juliette. Wanneer ik niet bezig ben met vastgoed ben ik waarschijnlijk iets aan het eten of drinken. Verder ben ik een fervent padelspeler -en trainer. Door de week ‘s avonds en in de weekends ben ik dan ook vaak te vinden in de Limburgse Padelclubs. Voetballen bij FC Herenstraat op zaterdagnamiddag blijft heilig naast de blauw witte liefde voor KRC Genk."

Carrière bij JRE

"Na een carrière in het notariaat ben ik twee jaar actief geweest binnen de ‘Padel’ als eigenaar van een winkel en als trainer. Begin 2023 ben ik bij JRE van start gegaan als vastgoedmakelaar met als uitdaging het Residentiële Vastgoed binnen het kantoor te helpen uitbreiden. Nog geen seconde spijt van gehad!"

Werken voor JRE

"Gezellige familiale sfeer waar vrijheid centraal staat. Het is hemels om iedere dag aan te komen in ons prachtig kantoor op die toplocatie naast de E314. De samenwerking met de collega’s en de vennoten is volledig identiek. Iedereen krijgt hier het gevoel dat we allemaal op hetzelfde schavotje staan naast elkaar. Het werkt motiverend in zo’n dynamisch jong team te werken waarbij iedereen gebeten is het kantoor te helpen groeien door middel van service en kwaliteit onder alle omstandigheden voorop te stellen."

Hoe ziet een dag eruit

"Een dagindeling bestaat steeds uit dezelfde componenten en toch ziet iedere dag er weer verschillend uit. Dat maakt de job zo aangenaam. Er is de prospectie, het contact met de klanten en het onvermijdelijke stukje kantoorwerk. De prospectie en het klantencontact kan zowel op het kantoor gebeuren als daarbuiten. Je weet nooit op voorhand hoeveel tijd iedere component in beslag zal nemen en in welke volgorde je er aan moet beginnen. De 24/7 beschikbaarheid die erbij komt kijken schrikt in het begin een beetje af, maar is mits duidelijke en open communicatie helemaal niet zo erg."

Uniek aan JRE

"Het unieke aan JRE is de verwevenheid met de Group Jansen. We hebben alles in huis van het aannemersbedrijf tot de volledige nieuwbouw/projectontwikkeling (VIVO2) alsook ons vastgoedkantoor waarbinnen we zowel residentieel als commercieel actief zijn. Binnen ons kantoor zetten we verder in op erkende makelaars met voldoende verstand van zaken."

Werkwijze

"Ik probeer me te onderscheiden door een persoonlijke aanpak waarbij het mijn doel is u van A tot Z te ontlasten gedurende het hele verkoopproces zonder dat u de betrokkenheid verliest. Zelf heb ik een diploma van Master in Rechten op zak en meer dan 4 jaar ervaring als jurist binnen het notariaat. De diverse juridische en fiscale vraagstukken die zich bij de verkoop of verhuur stellen los ik dan ook graag op. Naast het juridische zit je bij ons commercieel ook goed, geen zorgen!"

Leukste aan je job

"De zelfstandigheid & variatie."

Moeilijkste aan je job

"Proberen jezelf te onderscheiden en erboven uit te steken in het huidige vastgoedlandschap. Aan concurrentie geen gebrek, maar dit houdt je scherp."

Toekomstplannen/-dromen

"JRE zo snel mogelijk één van de grotere vastgoedspelers zien worden op de residentiële markt in Limburg."

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

"Ondernemer – éénder wat."

Slogan/levensmotto

"Werk om te leven – leef niet om te werken."

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: "Zuid-Afrika."
-Lievelingseten: "‘Brasserie spaghetti bolognaise’."
-Ik word altijd blij van: "Op café te zitten met de kameraden."
-Favoriete serie: "24."
-Leukste ervaring met klanten: "Een appartement verkocht bij de allereerste bezichtiging, gaf wel voldoening!"

Op de koffie bij
Peter