Nieuws

Op de koffie bij Joris

We zijn een familiebedrijf en weten dat we op elkaar kunnen rekenen. Vraag je je soms af hoe de dag van een makelaar eruitziet? Dan geven we je graag een inkijk in ons leven. We gingen op de koffie bij Joris. Hij mag de spits afbijten van onze nieuwe rubriek. Joris is verantwoordelijk voor het residentieel vastgoed en vennoot bij Jansen Real Estate.

Wie is Joris

“Ik ben Joris Geens, 37 jaar en ik woon samen met mijn partner in Genk. Mijn hobby’s zijn lopen, fietsen, koken, op vakantie gaan en veel plezier maken.”

Carrière bij JRE

“Via een toevallige vacature die ik zag passeren, ben ik bij Jansen Real Estate terecht gekomen. Intussen werk ik hier 7 jaar als makelaar-vennoot en ik ben nog altijd blij met de keuze van toen. Als makelaar sta ik in voor het residentieel vastgoed en als vennoot hou ik me vooral bezig met alles wat het personeel aangaat.”

Werken voor JRE

“Is elke dag doen wat ik graag doe op een manier waar ik me helemaal goed bij voel. In ons kantoor is er veel ruimte voor vernieuwing en verbetering. We steken onze handen in het vuur voor elkaar en doen wat we beloven. De samenwerking met de andere collega’s verloopt super! We lachen heel wat af, hebben veel plezier en vertellen de grootste onzin maar we trekken allemaal aan dezelfde koord. Klanten die tevreden zijn en panden mogen verkopen, motiveren me elke dag!”

Hoe ziet een dag eruit

“Iedere dag is anders: je weet wanneer je opstaat maar nooit wanneer je thuiskomt. We zien dagelijks andere mensen en dat is fijn. De ene dag komen kandidaten vol spanning voor de eerste keer naar een starterswoning kijken, de andere dag zoeken ze een villa in het groen of willen ze net kleiner wonen en kijken ze uit naar een assistentiewoning. Dat maakt het afwisselend.
Administratie hoort er natuurlijk ook bij en neemt een grote brok in beslag maar commercieel werk is toch het liefste dat ik doe. Omdat we elke avond bezoeken doen, is het soms moeilijk om een balans te vinden tussen werk en privé. Sporten moet bijvoorbeeld echt ingepland worden in mijn agenda. In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker te gaan eten, samen met vrienden en familie af te spreken en op vakantie te gaan.”

JRE doorheen de jaren

“Ik heb Jansen Real Estate zien groeien. We zijn beter gestructureerd en commerciëler geworden. Ieder dossier wordt opgemaakt volgens eenzelfde stramien en we kunnen elkaars dossier zonder veel uitleg overnemen.
Op persoonlijk vlak ben ik ook gegroeid. Ik heb een brede kennis in vastgoed opgebouwd, een betere balans gevonden tussen werk en privé en geleerd me verantwoordelijker op te stellen.”

Uniek aan JRE

“We zijn een superhip, professioneel en stabiel kantoor met toffe collega’s en bieden kwaliteit.”

Werkwijze

“Ik doe mijn werk vanuit mijn hart en bij elk bezoek stel ik me voor dat ik mijn eigen pand aan het verkopen ben. We zijn bezig met mensen, dat wil ik nooit vergeten. Daarom is het ook belangrijk om transparant en eerlijk te communiceren en een goede service te bieden. Dit geldt zowel naar klanten toe als naar collega’s: elkaar helpen, elkaar iets gunnen en plezier maken. Dat is het belangrijkste voor mij.”

Het leukste en het moeilijkste aan je job

“De afwisseling is het leukste en het moeilijkste moet ik nog eens goed over nadenken.”

Toekomstplannen/-dromen

“Ik hoop dat we kunnen groeien naar een groter kantoor met meer makelaars maar wel met de kwaliteit van nu.”

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

“Advocaat of toch ook iets in een commerciële sector.”

Levensmotto

“Alles komt goed ????.”

Op de koffie bijJoris