Nieuws

Testimonial Kelly Vande Reyd

We mochten opnieuw enkele vragen stellen aan één van onze klanten. Deze keer ging het over de verkoop van een appartement via Jansen Real Estate. Hoe Kelly dit ervaren heeft, lees je hier.

Hoe kwam je in contact met Jansen Real Estate?

Ik had wat opzoekwerk gedaan naar makelaars omdat ik kleinere en grotere, bekendere en minder bekende kantoren wilde zien, om te kijken hoe de werkwijze van verschillende kantoren verliep. Uiteindelijk heb ik met vier makelaars contact opgenomen.

Je heb beslist om met Jansen Real Estate verder te gaan. Waarom heb je voor ons kantoor gekozen?

Tijdens het tweede gesprek kwam Noëmi los en voelde ze zich helemaal in haar element. Ik had een goed gevoel bij haar en toen is de klik echt overgeslagen. Noëmi had ook een realistische schatting gemaakt van het appartement, dat vond ik ook een pluspunt. Dus het totaalplaatje klopte ineens volledig.

Wat verliep er goed?

Jullie beheren jullie marketing goed, dat is zeker een pluspunt, want er wordt goeie reclame gemaakt voor je pand (sociale media, website, …). En het persoonlijke contact vond ik ook belangrijk. Noëmi straalde vertrouwen uit en vertrouwen in een kantoor is ook belangrijk.

Zijn er zaken die beter hadden kunnen lopen?

In het eerste gesprek bleef Noëmi een beetje op de achtergrond en wist ik het niet goed. Maar tijdens het tweede gesprek was ze helemaal zichzelf en bloeide ze open. Toen heeft ze me overtuigd. Dus ze hoeft helemaal niet in een rol als ‘verkoper’ te kruipen, ze doet het goed en mag zichzelf zijn.

Bedankt voor de tip! ????