Nieuws

Testimonial Sylvain Wolfs

Sylvain verkocht zijn woning en kocht zijn droomappartement via ons kantoor. Alles gebeurde in sneltempo. Hoe Sylvain deze samenwerking ervaren heeft, lees je hier.

Hoe kwam je in contact met Jansen Real Estate?

“Ik zag een appartement te koop staan via jullie kantoor en heb gebeld om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Ik kreeg een rondleiding door Joris. Het bezoek aan dat appartement was liefde op het eerste gezicht! Maar om het appartement te kunnen kopen, moest eerst onze woning verkocht worden.”

Hoe is het dan verder verlopen?

“Joris heeft een schatting gemaakt van onze woning en we hebben de woning te koop gezet. Ik kreeg de kans om eerst de woning te verkopen en dan het appartement aan te kopen d.m.v. een opschortende voorwaarde.”

En de woning werd dan snel verkocht?

“Ja, dat klopt. Bij het derde bezoek werd de vraagprijs geboden en het fijne is dat het bekende mensen waren, onze achterburen. En toen konden wij voor het appartement gaan.”

Fijn om te horen. Hoe verliep de samenwerking met ons kantoor?

“Heel goed. Bij Joris heb ik aangekocht en Jore heeft de bezoeken aan mijn woning gedaan. Het zijn twee toffe gasten die hun vak kennen. Het opstellen van de verkoopovereenkomsten is ook vlot verlopen. Nu is het wachten op de notarissen.”

Zijn er zaken die beter hadden kunnen lopen?

“Nee, alles verliep correct.”

Wat vind je de grootste troef van ons kantoor?

“De spontaniteit en vriendelijkheid van Joris en Jore. Ook bij de rondleidingen verliep dat normaal en spontaan. Zo moet dat.”

Fijn om te horen en dat zijn fijne vooruitzichten voor 2022! Veel succes met de verhuis binnenkort en veel geluk in het nieuwe appartement.