Nieuws

Testimonial Linda Baldewijns

Vandaag delen we graag het verhaal van Linda. Linda kocht via Jansen Real Estate een loft in De Chocoladefabriek en verkocht haar woning via ons. Zij vertelt hoe deze samenwerking verliep.

Hoe kwam je in contact met Jansen Real Estate?

Ik was van plan mijn huis te verkopen en met dat geld een appartement te kopen. Zo ben ik tijdens een infodag op De Chocoladefabriek terechtgekomen. Daar kwam ik in contact met Joris omdat hij instond voor de verkoop daar en zo is de bal aan het rollen gegaan en heb ik een loft gekocht.

Zou je ons kantoor aanbevelen en waarom?

Zeker! Het contact met Joris verliep heel goed. Hij nam altijd zijn tijd, ik kon hem bereiken wanneer nodig en hij stond klaar met een antwoord op mijn vragen. Dus ik heb heel snel beslist om mijn woning via hem te verkopen. Ook de mensen op kantoor waren allemaal heel vriendelijk. Ik kreeg een perfect onthaal door de receptioniste en een lekker tasje koffie.

Een leuke anekdote is dat de kopers van mijn huis ook hun woning via jullie verkocht hebben, dus eigenlijk zijn we allemaal aan Jansen Real Estate verbonden.

Ga je zelf wonen in De Chocoladefabriek?

Nee, ik heb het gekocht als investering om te verhuren maar ik heb wel een band met de ligging. Mijn vader is geboren in het huis tegenover de Chocoladefabriek en er werd vroeger heel vaak over de fabriek verteld, dus de historiek van het project trekt me zeker aan en zal me altijd bijblijven.