Nieuws

Testimonial Frank Goddyn en Annick Jegers

Hoe kwamen jullie in contact met Jansen Real Estate?

“Annick heeft jullie bedrijf gevonden via sociale media.”

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om met Jansen Real Estate in zee te gaan?

“Dankzij de goede referenties die we gehoord en gelezen hadden. En bij de eerste contacten met Noëmi en Joris was er meteen een goede klik. Via Noëmi werd ons huis verkocht en via Joris kochten we een nieuwe woning in project Sparrenhof.”

Wat was er belangrijk voor jullie?

“Frank is militair geweest en hij houdt van discipline en dat afspraken nageleefd worden. Punctueel en correct opvolgen waren ook zeer belangrijk voor ons. En dat verliep allemaal correct.”

Hoe verliep de samenwerking verder?

“Alle afspraken werden perfect nagekomen en wij werden goed geïnformeerd over wanneer er bezoeken ingepland stonden. Bij vragen kregen wij professioneel advies en we werden ook altijd meteen teruggebeld als Noëmi of Joris niet bereikbaar waren. Ook de uitleg over Sparrenhof is vlot en to-the-point verlopen.”

Zijn er zaken die beter hadden kunnen lopen?

“Wij kunnen eigenlijk geen dingen opnoemen ter verbetering. Als het goed is, dan is het goed! Beter nog bij jullie hadden we een echt thuis-gevoel.”

Zijn jullie intussen al verhuisd?

“Wij zijn verhuisd! Wij hebben nog geen binnendeuren maar we wonen er graag en het is er fijn en rustig wonen. Echt een vakantiegevoel!”

Super! Bedankt voor het fijne gesprek en heel veel geluk in jullie nieuwe woning!