Nieuws

Testimonal Carine Lemmens

Hoe kwam je in contact met Jansen Real Estate?

Ik was niet van plan om via een makelaar te verkopen en ik had zelf een bordje met TE KOOP geplaatst. Jore heeft me daarna gecontacteerd om de werkwijze van het kantoor voor te stellen. Hij had in de buurt een gelijkaardige grond verkocht en die verkoop was snel gegaan, dus ik wilde zeker even luisteren naar zijn verhaal.

Wanneer heb je de beslissing gemaakt om met Jansen Real Estate in zee te gaan?

Heel snel eigenlijk. Jore was beleefd, gaf een eerlijke en correcte uitleg en schatting en was niet opdringerig. Want ik was op dat moment in contact met een kandidaat-koper van voordat ik contact had met Jore en hij toonde begrip over het feit dat ik dit wilde afwachten.

Hij vertelde ook over het moederbedrijf Jansen in Meeuwen en mijn man heeft vroeger fijn samengewerkt met René Jansen, de stichter. En dat gaf me een dubbele zekerheid dat het goed zou komen.

Aangezien het emotioneel ook een belangrijke stap voor mij was om de grond te verkopen – ik had de grond van mijn ouders gekregen – kwam Jore eigenlijk op het juiste moment. Ik was klaar om het los te laten. Want ook het opvolgen van de telefoontjes neemt best veel tijd in beslag. Je moet mensen volledig kunnen informeren en ik had de informatie niet altijd bij de hand als er kandidaten belden.

Wat vind je de grootste troef van ons kantoor?

Jore voelde me goed aan. Ik had een prijs voor ogen waar ik liever niet van wilde afwijken. Jore heeft daar begrip voor getoond en me nooit aangespoord om toch lager te gaan om eventueel sneller te kunnen verkopen. Het was een correcte prijs en Jore stond hier volledig achter.

Zijn er zaken die beter hadden kunnen lopen?

Nee, zeker niet. Jore kwam op het juiste moment en was mijn reddende engel. Ik kon en mocht het loslaten en ik wist dat hij het goed zou opvolgen. Ik zou jullie kantoor zeker aanbevelen bij een volgende verkoop!

En met de kopers klikte het ook. Het zijn dé ideale kopers voor deze grond. Zo is iedereen gelukkig!

Inderdaad, dankjewel! De kopers trotseerden met veel plezier de sneeuw om de sticker VERKOCHT over het bord te plakken. Wij wensen hen hier een mooie toekomst toe.

Kopers bouwgrond