Nieuws

Testimonial Jessie Boonaerts

Jessie verkocht haar woning via ons kantoor en vertelt hoe de samenwerking verliep.

Hoe kwam je in contact met Jansen Real Estate?

“Ik ken Joris al een lange tijd en toen ik besliste om mijn woning te verkopen, heb ik Joris hierover aangesproken en onmiddellijk beslist om met Jansen Real Estate samen te werken. De klik en het vertrouwen zaten goed, dus ik heb nooit getwijfeld om met iemand anders in zee te gaan.

Wat verliep goed?

Mijn gevoel zat goed en werd bevestigd. Ik werd stap voor stap bijgestaan bij het hele proces. Er werd eerlijk en open gecommuniceerd, er werd niets opgedrongen, ik kreeg correct advies en er was respect voor mijn mening. Zowel met Joris, als met Karel verliepen de afspraken goed.

Je woning heeft een vijftal maanden te koop gestaan. Hoe heb je die periode ervaren?

Ik heb nooit getwijfeld over de aanpak van Joris, want de woning heeft een specifieke indeling en daar moet je gewoon de juiste koper voor vinden. Soms is die match er meteen, soms duurt het iets langer. Ik wist dat mijn woning in goede handen was en dat Joris elk bezoek met evenveel enthousiasme deed.

Zijn er zaken die beter hadden kunnen lopen?

Nee, eigenlijk niet. Wat het voor mij soms moeilijk maakte, waren de verschillende bezoeken in één week en niet opeenvolgend op één dag. Maar ik weet dat jullie dat wel altijd geprobeerd hebben. Het was gewoon niet altijd haalbaar voor kandidaten. Ik wilde het huis altijd spic en span hebben, dus dat was iets waar ik mij persoonlijk over moest zetten ????. Maar ik kan echt geen verbeterpunt opsommen.

Dat klopt, we doen ons best om afspraken te groeperen maar dat lukt niet altijd! Bedankt voor de fijne toelichting en je positieve review op Facebook!