Kantoor
Zuidervest 17, 3990 Peer
€ 635.100
  • Bewoonbare opp.: 232m²
Ben jij op zoek naar een nieuwbouw kantoor in hartje Peer?

Agnetenpark, altijd thuis, overal dichtbij...

Agnetenpark is een échte nieuwe buurt met verschillende woningtypes voor iedereen. Het project biedt ook twee commerciële ruimtes (kantoren) aan. In Agnetenpark leef je niet alleen op maat van de mensen maar ook op maat van morgen. Zo is er aandacht voor duurzame energie - denk maar aan zonnepanelen, geothermie (warmtepomp met aardwarmte) en waterrecuperatie - én duurzame mobiliteit. Het E-peil ligt onder E20.

Werken in het hart van de stad en alles vlot bereikbaar te voet op of twee wielen. En het beste? Je werkt in een groene omgeving omgeven door veel ruimte om te ademen. 

De gloednieuwe maar toch authentieke site bestaat uit verschillende residenties die elk zijn onderverdeeld in verscheidene appartementen en twee commerciële panden. Verder wordt er een nieuw buurtpark aan de Kloosterstraat aangelegd waardoor je kan genieten van het uitbundige groen tijdens een rustgevende wandeling.

Aan de straatkant van de residentiële site bevinden zich de Kopwoningen. Het gelijkvloers bestaat uit twee casco commerciële handelspanden die als kantoor gebruikt kunnen worden.

Kopwoningen B - Residentie Pirgus- COMMERCIEEL PAND 0.2
- gelijkvloers
- bewoonbare oppervlakte: 232,17m²
- casco afwerking
- bezoekers parking voor het kantoor
- centrale ligging 

Vermelde prijs is exclusief parkeerplaatsen in de kelder, registratie, BTW en notariskosten. De kantoren kunnen ook gehuurd worden. 
Wens je meer informatie over de mogelijkheden? Wij informeren je graag. Contacteer ons op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be.
Maakt deel uit van: AGNETENPARK

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 635.100
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
5741467

Algemeen

Staat
Nieuw

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
232 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Technisch

Lift
Ja

Energie

E-peil
4
Type verwarming
Geothermie

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G-score
D
P-score
D

Heeft u vragen?