Gebouw voor gemengd gebruik
Leeuwerikstraat 11, 3960 Bree
€ 459.000
  • Bewoonbare opp.: 268m²
In het centrum van Bree bevindt zich deze voormalige dokterspraktijk met bovenliggend duplex-appartement. Het instapklare geheel werd in 2004 volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen.

De praktijkruimte met een bruikbare vloeroppervlakte van 116m² is zeer geschikt voor diverse beroepen: vrije beroepen, dokters, tandartsen, paramedische beroepen, schoonheidsspecialisten... . Er zijn twee kantoren/praktijkruimtes voorzien, een wachtruimte en zelfs een kleine studio die bruikbaar kan zijn als 3de praktijkruimte. Elk van deze 4 ruimtes beschikt over apart sanitair.

Het bovenliggend appartement met 3 slaapkamers (bruikbare vloeroppervlakte 152m²) is als volgt opgebouwd: op de eerste verdieping bevinden zich de inkom/overloop, badkamer, gastentoilet, open leefruimte met inbouwhaard (keuken, eethoek, zitkamer) en een ruim terras. Op de tweede verdieping vinden we de nachthal, 3 slaapkamers en een toilet.

In de tuin is er een tuinberging en een grote carport voorzien. De achterzijde is afgesloten met een elektrische poort. De praktijkruimte is onmiddellijk beschikbaar, het woongedeelte is momenteel verhuurd.

Als u op zoek bent naar een praktijk/kantoor met woning contacteer ons dan voor een bezichtiging.

Meer info: info@jansenrealestate.be of 011/39.90.50

Vg - Wg - Gmo - Gvkr -Gvv

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 459.000
Referentie
4807354

Algemeen

Staat
Goede staat
Bebouwing
Halfopen

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
268 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Heeft u vragen?