Bedrijfsvastgoed aanbod

 • Industrieel gebouw te huur in Halen
  Industrieel gebouw te huur in Halen
  Industrieel gebouw te huur in Halen
  Nieuw
  Halen
  Industrieel gebouw
  € 1.125/m
  • Bewoonbare opp.: 330m²
  Bekijk het pand
  Zeer goed bereikbaar gelegen hal, op slechts 3 km afstand van oprit nr 25 van de E 314 in Diest ( Brussel – Aken) en vlakbij de verkeerswisselaar van Lummen ( E 313 x E314). Deze bedrijfshal maakt deel uit van een complex van 5 units en is gelegen op een volledig omheind en beveiligd terrein.

  KENMERKEN BEDRIJFSHAL:
  - oppervlakte: 330m2
  - poort: 4mx2,75m (manueel)
  - stroomvoorziening en licht aanwezig, geen water aanwezig
  - vrije hoogte: 3m - 3,5m
  - omheind terrein met camerabewaking 

  Huurprijs all-in: 1.125 euro (excl. BTW), geen extra KI verschuldigd, stroom inbegrepen indien loods enkel als opslag gebruikt wordt (niet bij productie).

  Ig-Vg-Gmo-Gvkr-Gvv

  Info: 011/39 90 50 of info@jansenrealestate.be
 • Industrieel gebouw te koop in Bilzen
  Industrieel gebouw te koop in Bilzen
  Industrieel gebouw te koop in Bilzen
  Nieuw
  Bilzen
  Industrieel gebouw
  € 471.200
  Bekijk het pand
  Het bedrijvencentrum "Bilzen Noord" is gelegen op het bedrijventerrein de Kielebergen en biedt een centrale ligging tussen de E313 en E314. Er zijn nog twee beschikbare hallen: 949m² (+118m² tussenvloer) en 990m2. De hal van 949m² heeft een inpandige woning, zodat de zaakvoerders de kans krijgen om aan hun bedrijf te wonen. De hallen zijn opgetrokken uit duurzame, functioneel en esthetisch verantwoorde materialen. 
  De hal van 990m² is momenteel nog verhuurd tot 31/12/2021 en wordt verkocht onder het BTW-stelsel. De hal van 949m² met tussenvloer is onmiddelijk beschikbaar en wordt verkocht onder het registratiestelsel.

  TECHNISCHE KENMERKEN UNITS:
  - oppervlaktes: 949 -> 990m²
  - vrij hoogte 6m
  - gepolierde betonvloer
  - buitenwanden: geïsoleerde betonplinten met geïsoleerde sandwichpanelen 
  - scheidingswanden tussen units in prefab betonpanelen 
  - 2 lichtstraten per hal
  - elektrisch bediende sectionaalpoort: 4mbr x 4,5mh
  - elketriciteit: 380V/40A
  - buitenschrijnwerk in thermisch onderbroken aluminium
  - glaspartij aan de voorgevel voor kantoren voorzien

  KENMERKEN WONING:
  - oppervlakte ca. 130m²
  - voorziening voor terras
  - de appartmenten worden casco opgeleverd

  TROEVEN:
  - aanbod van woongelgenheid
  - centraal tussen E313 en E314
  - voldoende parkeergelegenheid per unit
  - mooie en moderne uitstraling van het park

  Prijzen vanaf 471.200 euro.

  Bezoek onze website https://www.jansenrealestate.be/kieleberg/2322977/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

  Ig - Gvg - Gmo - Gvkr - Gvv

  Info: 011/39.90.50
  www.jansenrealestate.be

 • Industrieel gebouw te koop in Genk
  Industrieel gebouw te koop in Genk
  Industrieel gebouw te koop in Genk
  Nieuw
  Genk
  Industrieel gebouw
  € 137.160
  • Bewoonbare opp.: 152m²
  Bekijk het pand
  Nieuw KMO-project "DE GIETERIJ", gelegen op de industriezone Genk-Noord, vlakbij de op- en afritten 30 en 31 van de E314. In dit bedrijvenpark worden 37 KMO-units in 3 fases gebouwd, waarvan enkele units met buitenterrein. De oppervlaktes variëren van 152m2 tot 282m2. Door de flexibele structuur en architectuur is het mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëeren. Hoe vroeger een potentiële koper zich aanmeldt, hoe meer inspraak er mogelijk is op vlak van het combineren van units.

  Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie, gebouwen met uitstraling en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement komen hier aan hun trekken.

  De start der werken van FASE I en II is voorzien in juni 2021. Er zullen dan 18 units gebouwd worden waarvan 5 met buitenterrein. Aan de straatzijde (Gieterijstraat) heeft men ervoor gekozen om te werken met grote glaspartijen waardoor deze units de nodige commerciële uitstraling krijgen (ideaal voor kantoren of b2b-showroom). De units worden casco opgeleverd en zijn onderling koppelbaar.

  In FASE III zullen er nog eens 18 units gebouwd worden, waarvan 2 units met buitenterrein.

  Prijzen vanaf 137.160,00 euro (exclusief BTW).

  Bezoek onze website https://www.jansenrealestate.be/de-gieterij/4281293/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

  Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

   
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Houthalen-Helchteren
  Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Houthalen-Helchteren
  Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Houthalen-Helchteren
  Nieuw
  Houthalen-Helchteren
  Gebouw voor gemengd gebruik
  € 266.000
  • Bewoonbare opp.: 286m²
  • Grondopp.: 1,430m²
  Bekijk het pand
  Op te frissen pand op een zeer ruim perceel van meer dan 14 are met een commerciële topligging. De woning is gelegen aan een vlotte verbindingsweg in het centrum van Houthalen-Oost met goede zichtbaarheid naar de straat toe en een goede ontsluiting naar de snelweg.

  Vooraan vinden we een brede oprit en voldoende parking terug en een grote werkplaats/magazijnruimte. De achterkant van het perceel kan u makkelijk bereiken met de asfaltweg die achteraan de woning uitkomt.

  TROEVEN:
  - commerciële toplocatie
  - goede ontsluiting (E314 op 3km)
  - ontwikkelingsmogelijkheden

  Indien u hierover verdere vragen heeft kan u ons bereiken op 011/39 90 50 of info@jansenrealestate.be.
 • Waardebepaling

  Vrijblijvende waardebepaling

  Alles begint bij een goede waardebepaling. Laat hier uw gegevens achter en wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk.
  Vraag schatting aan
 • Keep me posted

  Keep me posted

  Op zoek naar het ideale pand? Laat hier uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.
  Schrijf je nu in
 • Kantoorgebouw te koop in Hasselt
  Kantoorgebouw te koop in Hasselt
  Kantoorgebouw te koop in Hasselt
  Nieuw
  Hasselt
  Kantoorgebouw
  Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 2,000m²
  • Grondopp.: 8,641m²
  Bekijk het pand
  Karaktervol kantoorgebouw met veel uitstraling en een rijke geschiedenis. Dit gebouw bevindt zich langsheen de Kempische Steenweg (uitstekende zichtlocatie), waardoor het letterlijk gesitueerd is in het hart van Limburg. Zowel het centrum van Hasselt, de Noord-Zuid verbinding als de E313 en E314 zijn zeer vlot bereikbaar.

  Dit gebouw bestaat uit 2000m² kantooroppervlakte. De speciale configuratie van het gebouw beidt de mogelijkheid om het op te delen volgens verschillende scenario's met oppervlaktes vanaf 500m². In totaal zijn er 72 parkeerplaatsen aan het gebouw, waarvan 20 aan de voorzijde van het gebouw en 52 aan de achterzijde van het gebouw. Er is eveneens een dubbele inpandige garage.

  Het gebouw is doorheen de jaren volledig gerenoveerd waardoor het een hedendaagse uitstraling en inrichting heeft met alle modern comfort. 
  De centrale inkomhal met veel lichtinval, dankzij de vele glaspartijen, beschikt over een digitale receptie. De kantoren zelf hebben een hoog kwalitatieve afwerking en beschikken over verluchting, koeling en verwarming, de nodige verlichting, kabelgoten, een alarmsysteem en zonnepanelen. Verder is er een leuke cafetaria met een ruim terras. 
  De zonnepanelen maken geen deel uit van de verkoop.
   
  Het gebouw is zeer goed bereikbaar met de wagen en is omringd door een grote parking en een garage. Tevens is er een bushalte voor de deur. 

  Voor meer info: 011/399050
 • Industrieel gebouw te huur in Genk
  Industrieel gebouw te huur in Genk
  Industrieel gebouw te huur in Genk
  Nieuw
  Genk
  Industrieel gebouw
  € 750/m
  • Bewoonbare opp.: 150m²
  Bekijk het pand
  Het nieuwe KMO-project "DE TOEKOMST" is gelegen op de bedrijfszone Genk-Noord, tussen de Marcel Habetslaan en de Toekomstlaan. Momenteel worden hier 17 KMO-units gebouwd met oppervlaktes tussen 150 en 225m². De flexibele structuur en architectuur laten het toe om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëeren. 

  De units worden opgeleverd met een basisinrichting en zijn onderling koppelbaar. Aan de twee straatzijden heeft men ervoor gekozen om te werken met veel glas. Zo is het mogelijk om een unit in te richten als toonzaal met alles erop en eraan. Hoe vroeger een potentiële huurder zich aanmeldt, hoe meer inspraak er mogelijk is op vlak van voorzieningen en inrichting.

  Tel daar de sterke ligging bij, vlakbij de autostrade, en dan zijn alle ingrediënten aanwezig om als KMO een sterke uitvalsbasis te hebben in een bedrijvige stad. Bovendien kom je als bedrijf niet terecht in een traditionele KMO-zone. De Marcel Habetslaan is een ouder stukje Genk en staat bekend om zijn oude ingenieurs- en directeurswoningen uit de mijnperiode begin 20e eeuw. Geïnteresseerde huurders vestigen zich dus op een echt atypisch bedrijventerrein, tussen het onroerend erfgoed en vlakbij La Biomista.

  Prijzen vanaf 750 euro (exclusief BTW).

  Bezoek onze website https://www.jansenrealestate.be/de-toekomst/4337843/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.
  Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

   
 • Industrieel gebouw te koop in Peer
  Industrieel gebouw te koop in Peer
  Industrieel gebouw te koop in Peer
  In optie
  Peer
  Industrieel gebouw
  Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 722m²
  Bekijk het pand
  Op industriezone BOKT in Peer zijn 4 nieuwe bedrijfsgebouwen opgetrokken met oppervlaktes van 416m² tot 722m². De gebouwen beschikken allemaal over kantoren. Er worden aan de kantoorruimte 2 parkeerplaatsen voorzien.
  De kantoorruimte wordt verwarmd met vloerverwarming en beschikt over gescheiden sanitair en een kitchenette. Het magazijn is uitgerust met LED-verlichting.

  De units worden verkocht onder het BTW-stelsel en maken geen deel uit van een mede-eigendom.

  ALGEMEEN:
  - polybetonvloer
  - sectionaalpoort elektrisch
  - aparte toegangsdeuren voor het magazijn en het kantoor
  - lichtstraat met rookluik
  - brandwerende tussenwanden (EI60)

  BESCHIKBARE OPPERVLAKTES:
  Hal 1 : 585m² magazijn + 73.8m² kantoor (IN OPTIE)
  Hal 2 : 374m² magazijn + 42.3m² kantoor (IN OPTIE)
  Hal 3 : 415.3m² magazijn + 42.4m² kantoor (IN OPTIE)
  Hal 4 : 648.1m² magazijn + 74m² kantoor (IN OPTIE)

  Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Vv

  Voor meer inlichtingen: 011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be
 • Winkelpand te koop in Hasselt
  Winkelpand te koop in Hasselt
  Winkelpand te koop in Hasselt
  Hasselt
  Winkelpand
  Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 154m²
  Bekijk het pand
  Nieuwbouw winkelpand - casco uitvoering De Bonnefant is een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxueus wonen en winkelen, en op deze locatie zijn er nu een paar mooie winkelpanden te koop. Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt er bovendien een groene doorsteek die de Demerstraat rechtstreeks zal verbinden. Een extra groene beleving is verzekerd. Panden tss 154-236m² zijn beschikbaar en worden casco verkocht. Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. De handelspanden bevinden zich in het oude gedeelte dat volledig werd gerenoveerd en hebben hierdoor een topligging. . Vermelde prijzen zijn steeds exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op voor meer info en/of een bezichtiging van de ruimten.
 • Industrieel gebouw te huur in Tessenderlo
  Industrieel gebouw te huur in Tessenderlo
  Industrieel gebouw te huur in Tessenderlo
  Tessenderlo
  Industrieel gebouw
  € 2.900/m
  • Bewoonbare opp.: 2,645m²
  Bekijk het pand
  Deze bedrijfshal van 840m² met 105m² kantoren is uitstekend gelegen op slechts 2 km van de E313 (afrit 25a). De kantoorruimte beschikt over een kitchenette en sanitair. Naast deze bedrijfsruimte is er op de site ook nog een 1700m² grote opslagloods beschikbaar. Deze loods kan nog in 2 delen opgedeeld worden en staat eveneens te huur (1.5€/m²).

  troeven:
  - topligging
  - grote opslagloods beschikbaar tegen meerprijs

  voor meer info: 011/39 90 50 of info@jansenrealestate.be
 • Kantoor te huur in Opglabbeek
  Kantoor te huur in Opglabbeek
  Kantoor te huur in Opglabbeek
  Opglabbeek
  Kantoor
  € 740/m
  • Bewoonbare opp.: 65m²
  Bekijk het pand
  Kantoorruimte van ca. 65m² op een zichtlocatie in het centrum van Oudsbergen (Opglabbeek). Dit kantoor is instapklaar en aan de voorzijde van het pand zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien.

  Kenmerken kantoren:
  - oppervlakte +/-65m²
  - indeling: inkom met wachtruimte, 2 individuele kantoren, 1 vergaderruimte, sanitair, kitchenette, berging en kelder
  - voorzien van glazen wanden, airco en voldoende utp-aansluitingen


  Wg – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv

  Info: 011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be
 • Kantoor te huur in Zonhoven
  Verhuurd
  Zonhoven
  Kantoor
  • Bewoonbare opp.: 139m²
  Bekijk referenties

  In het 'Bedrijvencentrum Frees' wordt deze bemeubelde kantoorruimte van 139m² aangeboden in een all-in formule. Naast de kantooroppervlakte maakt de huurder eveneens gebruik van 120m² gemeenschappelijke ruimtes (drank corner, keuken & kantine en 4 meeting rooms). Het is gelegen in de Senator Alfons Jeurissenlaan 1158 in Zonhoven, de meeste centrale stad van Limburg met onmiddellijke toegang tot alle belangrijke invalswegen. Het kantoor beschikt over 7 eigen vaste parkeerplaatsen en kan daarnaast ook beschikken over bezoekersparkings.

  Het 'all-in' concept dat gehanteerd wordt omvat huur, onroerende voorheffing, verzekering, eigen energiekosten, meubilair kantoor, eigen poetsdienst kantoor 2x/maand, onbeperkt snelste internet, deelname alle gemeenschappelijke kosten (poets, tuin, jaarlijkse controles, ….).

  Het kantoor wordt aangeboden via terbeschikkingstelling en de prijs is onderhevig aan BTW. Indien gewenst is ook naakte verhuur mogelijk. (prijs op aanvraag)

  TROEVEN:
  - voldoende parkeerplaatsen
  - hoogwaardig bedrijvenpark met uitstraling
  - centrale ligging

  Igb – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv

  Info: 011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be

 • Kantoor te huur in Zonhoven
  Kantoor te huur in Zonhoven
  Kantoor te huur in Zonhoven
  Zonhoven
  Kantoor
  Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 60m²
  Bekijk het pand
  Op zoek naar flexibele kantoren om te huren in Zonhoven, centraal gelegen met een goede bereikbaarheid naar Hasselt?

  In de Eikenenweg ligt het standingvol kantorenproject "EIK29" waar hoogstaande, flexibele werkplekken aangeboden worden. De uitzonderlijke ligging van dit project, in Zonhoven, het hart van Limburg, biedt enerzijds een zichtlocatie langsheen de drukke verbindingsweg Houthalen-Hasselt en anderzijds een zéér goede verbinding met de E314 (op slechts 300m), Hasselt en het Noorden van Limburg. De ideale uitvalsbasis om Limburg en alles er rond te bedienen.
   
  Wat heeft EIK 29 te bieden?
  - kantoorconcept dat volledig inspeelt op de wensen van de klant;
  - zeer mooie werkplekken in een sfeervolle en standingvolle werkomgeving;
  - technisch hoogstaand gebouw dat volledig voldoet aan de hedendaagse eisen inzake klimatisatie, ventilatie, communicatie, ...;
  - vergaderzalen met alle moderne uitrusting waaronder video-conferentiemogelijkheden;
  - ontspanningsruimte met bar, keuken en een groot terras met picknicktafels. Op het gelijkvloers een terras tussen het groen;
  - ondergrondse en bovengrondse parkeerplaatsen.

  TROEVEN:
  - kwalitatieve kantoren op een unieke zichtlocatie in Zonhoven
  - centraal gelegen met een goede bereikbaarheid (E314, Hasselt en Noord-Zuid verbinding)
  - voldoende ondergrondse en bovengrondse parkeerruimte 

  Hier huren is het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf dankzij de uitzonderlijke ligging en de moderne uitstraling van het gebouw.

  Informeer vrijblijvend op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be voor een offerte op maat.