Assistentiewoning
Bonnefantenstraat 4, 3500 Hasselt
€ 335.000
  • Bewoonbare opp.: 72m²
  • Kamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 20m²
6% btw nog tot eind 2024. Mis je kans niet! Bezoek de modelappartementen!

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. 

Tussen de gebouwen van De Bonnefant is een groene doorsteek gecreëerd die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling. 

ASSISTENTIEWONINGEN
Centraal gelegen of rust en persoonlijk comfort? In deze assistentiewoningen hoef je niet te kiezen. 1 of 2 slaapkamers, compact maar alle moderne comfort. Wonen zonder zorgen! Geniet van een uitgebreid pakket aan services en diensten van erkende zorgpartner Begralim. Zo staat er dag en nacht een hulpverlener klaar via een oproepsysteem en kan je een keer per week terecht bij de woningassistent voor al je zorgen. Je krijgt bovendien voorrang om te verhuizen naar het Hasseltse woon-en zorgcentrum Sint-Elisabeth. En dit alles voor een lage vaste dagprijs van 3€

Investeren zonder zorgen

Als investeerder hoef je je geen zorgen te maken over de uitbating van de assistentiewoningen. Die gebeurt door Begralim, een gekende naam in Hasselt. Indien gewenst, neemt Begralim de verhuring voor haar rekening. Later zelf nood aan een assistentiewoning? Dan ben jij natuurlijk verzekerd van een comfortabele assistentiewoning in De Bonnefant.

GENIET NU VAN 6% BTW (onder voorwaarden)

Enkele voordelen op een rijtje:

Slechts 12% BTW op constructiewaarde (of *6% indien u als koper in aanmerking komt) Vrijgesteld van onroerende voorheffing Onmiddellijk bewoonbaar Verhuur en dienstverlening via Begralim (https://begralim.be/) ASSISTENTIEWONING B1 AS 04 - Verdiep 1
- bewoonbare oppervlakte: 71,51 m²
- oppervlakte terras: 20,20 m²
- leefruimte met open keuken 
- ruim terras zijde Bonnefantenstraat
- 1 ruime slaapkamer met ensuite-badkamer
- berging

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats en exclusief registratie, BTW en notariskosten.

Alle assistentiewoningen werden intussen volledig afgewerkt en zijn onmiddellijk bewoonbaar. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.
Maakt deel uit van: De Bonnefant

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 335.000
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
5847113

Algemeen

Verdieping
1
Terras 1
20 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
72 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC
37 kWh/m²
EPC Klasse
A
E-peil
24
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Vloerverwarming

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G-score
D
P-score
D

Heeft u vragen?