Appartement te koop € 283.300

Alverbergstraat 5 1.02 3500 Hasselt 1 1 77 m² 9 m²

Beschrijving

Het woonconcept “AMOER “ situeert zich vlak naast het centrum van Hasselt. In het binnengebied tussen de Alverbergstraat en de Oude Kuringerbaan schuilen zes tuinwoningen, zeven appartementen en een ondergrondse parkeergarage in de schaduw van een oude moerbeiboom. De schilderachtige binnentuin is exclusief toegankelijk voor de inwoners van Amoer.

Welkom bij Amoer, de combinatie tussen de dynamiek van de stad en de rust van het groen.

Appartementen
De zeven appartementen, hebben ruime terrassen dewelke zijn georiënteerd op de prachtige gemeenschappelijke belevingstuin of op de straatzijde. Het appartementsgebouw wordt afgewerkt in hoogwaardige en natuurlijke materialen, afgestemd op de woningen en de rest van mooie gemeenschappelijke tuin. Het gebruik van diverse gevelmaterialen zorgt voor een knappe gelaagdheid. Parkeren vormt geen probleem want in de kelderverdieping zijn er privé-parkeerplaatsen en bergingen voorzien. De appartementen zijn BEN-appartementen met een E-peil onder 30!

Er zijn nog twee appartementen beschikbaar! 

APPARTEMENT B 1.02

/>Een mooi appartement op de eerste verdieping met gezellig terras. Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte met zicht op het terras en de straatzijde. Uitgerust met een volledig geïnstalleerde keuken, 1 slaapkamer aansluitend een badkamer en ruime berging, aparte wc. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in dit appartement.

- oppervlakte 77 m²
- 1 slaapkamer
- terras: 9 m²
- afgewerkte keuken
- badkamer met douche en een apart toilet
- vloerverwarming & warmtepomp aanwezig
- zonnepanelen voor elk appartement
- moderne architectuur
- ruime parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder;

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. 

Dit BEN-appartement werd recent met duurzame materialen afgewerkt en is dus instapklaar! Neem snel contact op 011 39 90 50 voor meer info.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens