Appartement
Dorp 15 bus 101 ,2230 Herselt
€ 990/m
  • Kamers: 1
  • Grondopp.: 93m²
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 20m²
Alle appartementen bij De Hessel werden hoogwaardig afgewerkt. Maak een afspraak voor een bezoek en kom op beleving in de prachtige binnentuin. Snel verhuizen of verhuren is mogelijk!

Nieuwbouwproject "De Hessel" ligt in hartje Herselt: precies in het midden van rust en gemak. In de appartementen en de binnentuin geniet je van alle rust, terwijl je in geen tijd ook in het gezellige centrum van het dorp staat. Met het gemeentehuis, de kerk en winkelstraat op wandelafstand en de supermarkt Delhaize als onderbuur kan je de wagen in de parking laten staan. Toch zin in een uitstap: Aarschot, Diest of Leuven zijn maar een korte autorit verwijderd.

De binnentuin zorgt door een combinatie van grassen, verschillende bloeiers en karaktervolle (fruit)bomen voor een gezellige groene long bij je woning. Single, starter, koppel of gezin? Wat je relatie- en gezinsstatus ook is, in De Hessel vind je altijd een appartement op het ritme van jóuw leven. Kom tot rust in de groene (moes)tuin of je eigen privéterras, maak een babbeltje met je buren en kom weer thuis in je comfortzone: je lichtrijke en praktische appartement.

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. 

App 32 - Wolfdonksesteenweg 15 bus 205: Ruim appartement op de tweede verdieping met 1 slaapkamer en terras:
- grote leefruimte met een open keuken
- 1 slaapkamer
- berging
- 1 badkamer: douche en lavabo, afzonderlijke wc
- vloerverwarming en zonnepanelen
- moderne architectuur
- ruime parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder

Huurprijs 990 euro + 70 euro kost parking + gemeenschappelijke kosten

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, klik je op onze website www.jansenrealestate.be bij het pand op de knop 'bezoek aanvragen'.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 990 per maand
Referentie
6011754

Algemeen

Staat
Nieuw
Bebouwing
Halfopen
Terras 1
20 m²

Afmetingen

Grondoppervlakte
93 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Heeft u vragen?