Appartement
Wolfsdonksesteenweg 1 bus 106 ,2230 Herselt
€ 1.100/m
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 18m²
Alle appartementen bij De Hessel werden hoogwaardig afgewerkt. Maak een afspraak voor een bezoek en kom op beleving in de prachtige binnentuin. Snel verhuizen is mogelijk!

Nieuwbouwproject "De Hessel" ligt in hartje Herselt: precies in het midden van rust en gemak. In de appartementen en de binnentuin geniet je van alle rust, terwijl je in geen tijd ook in het gezellige centrum van het dorp staat. Met het gemeentehuis, de kerk en winkelstraat op wandelafstand en de supermarkt Delhaize als onderbuur kan je de wagen in de parking laten staan. Toch zin in een uitstap: Aarschot, Diest of Leuven zijn maar een korte autorit verwijderd.

Op de hoek van Dorp en de Wolfsdonksesteenweg in het centrum van Herselt is dit nieuwbouwproject "De Hessel" gebouwd. Gelijkvloers ligt supermarkt Delhaize. Appartementen met grote raampartijen en een fraai uitzicht op de groene binnentuin. 

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. 

App 31 - Wolfsdonksesteenweg 1/106: Mooi praktisch appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en ruim terras:
- leefruimte met een open keuken
- 2 slaapkamers
- berging
- 1 badkamer: douche en lavabo , afzonderlijke wc
- vloerverwarming en zonnepanelen
- moderne architectuur
- ruime parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder
Dit appartement is voorzien van leidingwerk voor een warmtepompinstallatie.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, klik je op onze website www.jansenrealestate.be bij het pand op de knop 'bezoek aanvragen'.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg 011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be. Wij helpen je graag verder.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 1.100 per maand
Referentie
6050854

Algemeen

Staat
Nieuw
Tuin
Ja
Terras 1
18 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

Heeft u vragen?