Winkelpand
Diesterstraat 10, 3500 Hasselt
€ 1.590.000
  • Bewoonbare opp.: 705m²

Naar aanleiding van de verhuis van de huidige collectie, komt dit uizonderlijk gelegen winkelpand, in het verlengde van de Kapelstraat ter beschikking. De huidige uitbating “Stijn Helsen” gaat voor een relocatie naar Helsen Tailors in de Kapelstraat 15 .In de onmiddellijke nabijheid treffen we winkels zoals: Lab9, Heleven Eddy, Helsen Ladies, Marccain, Balo enz.

In 2007 werd het handelspand onderworpen aan een totaalrenovatie en kreeg het zijn huidige uitstraling met een afwerking met hoogwaardige materialen.

Er is een etalage van +/- 16 meter. Toegang door een imposant glazen sas met draaideur.

Op het gelijkvloers beschikt men over een winkeloppervlakte van +/- 370 m², met een eerste verdiep van 235m² en een kelder van 100m². Het geheel is smaakvol ingericht en gekenmerkt door zijn open karakter. Bij de inrichting werd er rekening gehouden met natuurlijk licht en de integratie van oude, stijlvolle elementen.

Indien gewenst is er mogelijkheid tot het bijkopen van extra ruimte (158 m²) op het 2de verdiep en op het 3de verdiep is er mogelijkheid om een stijlvolle loft (158 m²) bij te kopen. Deze ruimtes zijn te bereiken via een aparte inkomhal, voorzien van lift en trappenhal.

Bezichtiging na afspraak met ons kantoor.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 1.590.000
Referentie
5454752

Algemeen

Staat
Uitstekend
Bebouwing
Gesloten

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
705 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Heeft u vragen?