Winkelpand
Kloosterstraat , 3910 Neerpelt
€ 2.700/m
  • Bewoonbare opp.: 221m²

LAATSTE UNITS !  TOPLIGGING !

De oppervlakte van deze zeer goed gelegen handelsruimte bedraagt 221 m²  . Het pand heeft een unieke zichtlocatie in het centrum van Neerpelt. Voorheen werd deze locatie gebruikt als bakkerszaak en koffiehandel, uiteraard zijn andere activiteiten mogelijk. De inboedel is niet inbegrepen.

Indeling : een ruim verkoopsgedeelte ( eventueel her in te richten naar smaak), een aparte bureauruimte, stockageruimte en een afzonderlijke wc. 

Deze commerciële ruimte kan uw zaak op de kaart zetten in Neerpelt. Heeft u interesse neem vandaag nog contact op.
.

Forté is het woon- en winkelproject met ruim 3.500 m² winkelpanden in het centrum van Neerpelt. Neerpelt, dat bijna 17.000 inwoners telt, situeert zich in het hartje van de provincie Limburg en telt 144 handelszaken waarvan 84 in het centrumgebied.

Forté is het sluitstuk voor een gezellig en gevarieerd winkelgebied. Vanaf de noordelijke omleidingsweg heb je direct toegang tot de nieuwe parking die plaats biedt aan 223 wagens.

Van hier uit is het gezellig kuieren richting Kerkstraat, via de Kloosterstraat en de Koning Albertstraat richting Kempenplein en terug. Een overzichtelijke wandeling met voldoende gelegenheid tot winkelen, terrasje meepikken en snelle boodschappen. 

Voor verdere informatie kan u steeds contact opnemen op het nummer 011 39 90 50.

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 2.700 per maand
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
3230497

Algemeen

Bouwjaar
2012
Staat
Goede staat

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
221 m²
Oppervlakte hoofdgebouw
138 m²

Ligging

Winkels nabij
Ja
Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

Heeft u vragen?