Penthouse
Bochtlaan 06 bus 51 ,3600 Genk
€ 895.000
  • Bewoonbare opp.: 189m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 2
  • Garage.: 1
Fantastisch penthouse van 189m² met twee zeer ruime terrassen in het centrum van Genk. Het penthouse van 2019 heeft een terras van maar liefst meer dan 84m² met zicht op het centrum van Genk en een terras van meer dan 37m² aan de achterkant van het gebouw met zicht op groen. Hoogwaardige afwerking met een ligging op de vijfde verdieping waardoor u kan genieten van voldoende privacy en alle comfort.

De indeling is als volgt:
Inkomhal met apart toilet, via deze inkomhal heeft u toegang tot een slaapkamer met badkamer met douche en dubbele lavabo en inbouwkasten. Verder is er een zeer ruime leefruimte die opgedeeld is in een zithoek, eethoek, bureauruimte en open keuken. De zithoek en de eethoek worden door een doorkijk gashaard afgescheiden van elkaar. De bureauruimte kan met de stalen deuren met glas afgesloten worden. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van keukentoestellen van het merk Miele (inductievuur, frigo, steamer, oven, afwasmachine, ingebouwde friteuse & koffiemachine). In de keuken is een kastenwand met doorgang naar een apart berging/wasplaats met inbouwkasten en spoelbak. Zowel in de bureauruimte, als de zit- en eethoek is er een parketvloer voorzien. De master bedroom heeft een aansluitende badkamer (met dubbel lavabo met meubel, inbouwkasten, grote inloopdouche en toilet) en een zeer ruime dressing. Elke slaapkamer heeft parketvloer en toegang tot een terras.

De verwarming is op aardgas (HR-ketel), er is airco en een alarmsysteem. Energiezuinig E-peil van 59. Ondergrondse kelderberging en staanplaats zijn inbegrepen in de prijs. Verder is er ook nog een gemeenschappelijke fietsenberging en een afvalberging aanwezig. De algemene onkosten bedragen ongeveer €230 per maand.

Op zoek naar een luxueus, instapklaar penthouse met prachtige terrassen en gelegen in het centrum van Genk? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 895.000
Kadastraal inkomen
€ 1.858
Referentie
5884041

Algemeen

Staat
Uitstekend
Verdieping
5
Verdiepingen
5
Garage
Ja
Garages
1

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
189 m²

Indeling

Hal
Ja
Eetkamer
Ja
Keuken
Ja
Berging
Ja
Kelder
Ja

Comfort

Alarm
Ja
Lift
Ja
Air conditioning
Ja

Energie

EPC
59 kWh/m²
EPC Klasse
A
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Gas

Stedenbouwkundige info

Kadaster sectie
I
Kadaster nummer
1411/F/8

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G-score
B
P-score
B

Downloads

Heeft u vragen?