Penthouse
Paardsdemerstraat 4, 3500 Hasselt
Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 182m²
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 2
  • Terras.: 55m²
Welkom in ons pop-up-infocenter aan De Bonnefant. Jullie zijn vrijblijvend welkom zonder afspraak op:
*Woensdagen: 27 april, 4 mei, 11 mei, 18 mei en 25 mei telkens van 14 uur tot 16 uur.
*Zaterdagen: 30 april en 14 mei telkens van 10 uur tot 12 uur.

Sky Houses met spectaculair zicht. Geniet nu van 6% btw (onder voorwaarden).

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Modelappartement beschikbaar!

Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. 

Gezellig een hapje gaan eten? Restaurant Bocca Nera vestigde zich in het vroegere RTT-gebouw. Ook kledingzaak Clinic heeft er een filiaal geopend. Topzaken die een meerwaarde zijn voor het project.


SKY HOUSES:
Luxe, comfort en privacy. Dat van de indrukwekkende sky houses boven het gerenoveerd RTT-gebouw het best samen. Je woont er in het midden van én bovenop de bruisende stad in een fantastisch huis in de lucht. 

SKY House A5.APP.02
Dit penthouse is gelegen op de 5de en de 6de verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 182m² en een terras van 55m². Verdiep 5: 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom beschikt over een eigen badkamer en dressing, apart toilet, berging en een tweede badkamer. Ruim terras. Verdiep 6: grote open leefruimte met toegang naar het terras. Vloerverwarming met warmtepomp en ventilatie type D. De materiaalkeuzes van dit skyhouse zijn reeds gemaakt.

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op voor meer info en/of een bezichtiging van het modelappartement. 
Maakt deel uit van: De Bonnefant

Details van het pand

Financieel

Prijs
Info op kantoor
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4709965

Algemeen

Verdieping
5
Terras 1
55 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
182 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?