Penthouse te koop Op aanvraag

Bonnefantenstraat 3500 Hasselt 2 2 154 m² 79 m²

Beschrijving

Laatste Penthouses! Geniet nu van 6% BTW(onder voorwaarden).

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Modelappartement beschikbaar!

Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige
bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. 

- PENTHOUSES:
Het spectaculaire stadszicht is naast de luxueuze afwerking en de ruime terrassen de grootste troef van deze penthouses. Hier geniet je op hoog niveau. De penthouses hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. De keuze van de afwerking is reeds gemaakt.

Penthouse A5.APP.06
Dit penthouse is gelegen op de 5de verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 154m² en een terras van 79m². Inkomhal met berging en apart toilet en toegang tot de 2 slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer. Tweede badkamer. Ruime open leefruimte met fantastische raampartijen. Vloerverwarming met warmtepomp en ventilatie type D.

GENIET NU VAN 6% BTW (onder voorwaarden).

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Geens Joris E: joris.geens@jansenrealestate.be T: 0479 55 88 91