Nieuws

Verhuren zonder zorgen: ontdek onze geen gedoe-aanpak

Verhuur je jouw pand? Ga voor onze geen gedoe aanpak.


Geen gedoe? Dat is verhuren zonder rompslomp: wij nemen dan het beheer in handen. In het vakjargon heet die formule 'rentmeesterschap' maar dat saaie woord mag je van ons meteen weer vergeten. Het enige dat je moet onthouden is geen gedoe. We maken het je graag gemakkelijk: via deze formule heb jij geen kopzorgen bij de verhuur én alles wat erna komt.

Jij verhuurt je pand, maar alle praktische taken (onderhoud, technisch en financieel beheer) neemt Jansen Real Estate van jou over. Jij krijgt de huurgelden en het enige jij moet doen is zorgeloos achteroverzitten en relaxen. Hoe wij het werk van je overnemen leggen we je graag verder uit.

Jansen Real Estate, da's de geknipte partner voor elke verhuurder.


Onze geen gedoe-aanpak heeft zowel betrekking op al het residentieel vastgoed - zoals woningen en appartementen - als op bedrijfsvastgoed - van een kleine KMO-unit tot een kantoorruimte of grote bedrijfshal. We hebben de juiste experts voor elk van deze vakgebieden. Als je graag je woning, bedrijfsvastgoed of investeringsvastgoed zonder zorgen verhuurt en laat beheren: we staan voor je klaar.

Jansen Real Estate, da's de zekerheid van een vlotte start.


Jansen Real Estate presenteert jouw pand aan mogelijke huurders. We screenen kandidaathuurders. Hebben we een geschikte kandidaat op het oog, dan zorgen we dat de storting van de huurwaarborg en brandverzekering in orde gebracht worden, net zoals de plaatsbeschrijving. We begeleiden ook de overdracht van de nutsvoorzieningen om alles vlot te laten verlopen voor jou en voor je huurder.

Jansen Real Estate, da's jouw aanspreekpunt. En dat van de huurder.


Wij staan in voor de contacten met de huurder, daar hoef jij je zelf dus niets van aan te trekken. Wij communiceren met de huurder in het dagelijkse beheer. De huurder heeft dus ook Jansen Real Estate als gemakkelijk bereikbaar aanspreekpunt en communiceert met ons, niet met jou.

Jansen Real Estate, da's je partner bij het innen van de huurgelden.


Jij ziet het huurgeld op je rekening verschijnen. Gemakkelijker en zorgelozer kan het volgens ons niet. Voor jou zorgen wij voor de inning van de huurgelden. Die storten we naar jou door. We houden alles netjes in het oog, ook bijvoorbeeld wanneer huurprijzen geïndexeerd moeten worden. Als er - in het slechtste geval - een aanmaning naar de huurder gestuurd moet worden of actie ondernomen moet worden bij wanbetaling, nemen wij die taak op ons.

Jansen Real Estate, da's je coördinator van herstellingswerken.


Wij houden toezicht erop dat de huurder je pand onderhoudt zoals het hoort. In een pand waarin geleefd of gewerkt wordt moet er natuurlijk wel eens iets hersteld worden. Jansen Real Estate laat kleine herstellingen uitvoeren. Bij grotere herstellingen nemen wij de coördinatie op ons. Alweer een kopzorg minder voor jou.

Jansen Real Estate, da's jouw kennisbank bij verhuur.


De wetgeving bij het verhuren van panden verandert wel eens. Jij hoeft al die regels en voorwaarden rond verhuur niet tot in de details te kennen. Daarvoor heb je ons immers. Wij volgen alle veranderingen op de voet op, en brengen jou op de hoogte als er iets wijzigt dat relevant is bij de verhuur of het beheer van jouw pand.

Jansen Real Estate, da's de beheerder van je investering.


In het bijzonder als je vastgoed aankoopt en verhuurt als investering is het uit handen geven van het dagelijks beheer, het onderhoud, en het technisch en financieel beheer een aanrader. Jouw residentieel of bedrijfsvastgoed is in goede handen en rendeert zonder dat jij er omkijken naar hebt. Gemakkelijk en geruststellend.

Geen gedoe