Nieuws

Start verkoop fase 2 Sparrenhof

Een BEN-nieuwbouwwoning met een doordacht concept én een carport in een nieuwe verkaveling op een boogscheut van het centrum van Zonhoven. Dat is wat het project Sparrenhof te bieden heeft. Het project ligt in Termolen midden in het groen en heeft toch een geweldige verbinding naar de belangrijke verkeersassen. Een gezellige woonbuurt en dit in een doodlopende straat: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk.

Fase 1 bestaat uit 11 woningen. De gezinswoningen zijn halfopen of open bebouwingen met een gevel op de perceelsgrens en ze worden volledig afgewerkt met topmaterialen. Kies je graag de materialen zelf en laat je het werk aan de bouwheer over? Dat is hier helemaal mogelijk! De woningen hebben een woonoppervlakte van om en bij de 150m², 3 slaapkamers en bieden nog uitbreidingsmogelijkheden. De percelen variëren tussen 4a05ca en 5a79ca. De tuinen worden grotendeels aangelegd inclusief carport en tuinberging.

Fase 2 bestaat uit 14 halfopen woningen die volledig naar keuze kunnen afgewerkt worden volgens het lastenboek. De woonoppervlakte is idem aan die fase 1 namelijk om en beide 150m² en 3 ruime slaapkamers. De percelen zijn allen ongeveer 3,5 are. De tuinen worden grotendeels aangelegd inclusief carport. Kijk snel naar het overzicht voor al de beschikbare woningen.

LANCERINGSACTIE FASE 2: bij aankoop vóór 31/10/2022 wordt er een gratis het EMS (Energie Management Systeem) met 2 thuisbatterijen én een hybride omvormer voorzien. Het EMS is een slimme energiesturing dat het verbruik tot in de kleinste details in kaart brengt en ook beschikt over de technologie om automatisch het verbruik bij te sturen. Altijd met het oog op een zo laag mogelijke stroomfactuur!

De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 20, moet de koper gedurende 5 jaar geen kadastraal inkomen betalen. Vloerverwarming voorzien.

Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

SparrenhofSparrenhofSparrenhof