Nieuws

Portefeuille van Johan Tackoen leeft voort bij Jansen Real Estate

Wallter, het vastgoedkantoor met specialisatie in bedrijfsgebouwen, gaat op in Jansen Real Estate. "Wij voelen ons zeer vereerd dat we het levenswerk van de onlangs overleden oprichter, Johan Tackoen, mogen verderzetten."

Sinds 2011 stond Johan Tackoen, samen met Theo Vanuytrecht, Lucy Tackoen-Verlinden, Jo Franco en Siegfried Genar, klaar voor Limburgse ondernemers die op zoek waren naar een bedrijfspand op Limburgse bodem. Aangezien er binnen Wallter zelf geen volgende generatie voor opvolging klaarstond, werd er een alternatief gezocht en beslist om de lopende dossiers van Wallter over te dragen aan Jansen Real Estate.

“We hebben gekozen om in zee te gaan met Jansen Real Estate omdat onze bedrijven sterk op elkaar lijken”, legt Jo Franco van Wallter uit. “Niet alleen zijn we alle twee actief op de Limburgse vastgoedmarkt, ook de waarden die we uitdragen sluiten volledig op elkaar aan. Klanten ontzorgen is ook bij hen prioriteit nummer één. Aan de overdracht zijn trouwens heel wat gesprekken en voorbereiding door Johan zelf voorafgegaan. We zijn er dan ook zeker van dat we een waardevolle partner hebben gevonden in Jansen. En uiteraard zorgen wij voor een naadloze overgang voor onze huidige klanten.”

Lucy Tackoen-Verlinden zal de komende periode nog klaarstaan om bij Jansen de lopende dossiers vlot over te dragen en de Wallter-klanten verder te helpen. Jo Franco en Siegfried Genar zullen nieuwe uitdagingen en mogelijkheden in de sector bekijken.

Bij Jansen Real Estate zijn wij blij met de vastgoedportefeuille die erbij komt. “We kijken er alvast naar uit om de dossiers met veel toewijding verder te zetten”, zegt Jorn Martens. “We betreuren het verlies van een groot man in de vastgoedwereld en voelen ons vereerd om zijn levenswerk verder te zetten. We zullen de cliënten van Wallter dan ook met de grootste zorg verderhelpen, zodat zij kunnen blijven genieten van de excellente service die ze gewend zijn. Dat Lucy ons team komt versterken, zal hier ook aan bijdragen.”

Wallter