Nieuws

Pastorijwoningen te koop in De Miere

Nieuwbouwproject De Miere: een doordachte BEN-nieuwbouwwoning met een E-peil onder 20 in een nieuwe verkaveling in het gezellige Nieuwerkerken. Het project ligt in in het landelijke en groene Kozen en dicht bij de invalswegen richting Hasselt en Sint-Truiden. Een gezellige woonbuurt en dit in een doodlopende straat: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk.

De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd (zonnepanelen). Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 20, moet de koper gedurende 5 jaar geen kadastraal inkomen betalen. Vloerverwarming voorzien op het gelijkvloers en op het verdiep.

De 10 moderne gezinswoningen van project De Miere zijn halfopen bebouwingen waarvan 2 met een inpandige garage en de overige hebben de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. De woningen hebben een woonoppervlakte van 136m² tot 160m² en 3 slaapkamers. De percelen variëren tussen 4a42ca en 6a38ca. De tuinen zijn zuid-gericht.

Nu worden er ook 8 pastorijwoningen toegevoegd aan die mooie project. Deze woningen zijn halfopen bebouwingen en hebben ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. Deze klassieke woningen hebben een woonoppervlakte van 163,5m² en 3 slaapkamers. Als extra troef beschikken deze over een nog af te werken zolderverdieping van maar liefst 57m². Deze is bereikbaar via een vaste trap en kan verder ingericht worden als slaapkamer met sanitaire voorzieningen, hobbykamer, speelkamer, stockage ruimte,... De percelen variëren tussen 4a00ca en 4a66ca. De tuinen zijn west-gericht.

Alle woningen worden volledig afgewerkt naar eigen smaak volgens lastenboek en dit met de professionele hulp van de kopersbegeleiding. De tuinen worden genivelleerd, klaar voor verdere afwerking.

Wij helpen je graag bij verdere interesse.

De Miere
De Miere
De Miere
De Miere