Nieuws

Opening dienstencentrum De Perelaar op de site van Agnetenpark

Op 26 oktober 2023 opende dienstencentrum de Perelaar in Peer op de site van Agnetenpark. Achter de oude kloostermuur uit 1698 werd een prachtige nieuwbouw opgetrokken. Een fantastisch project in dienst van de Perenaar. De Perelaar is er voor iedereen die graag anderen wil ontmoeten.

Je kan er terecht voor allerhande ondersteuning op maat, leerrijke workshops zoals koken, bloemschikken, aerobics, enzovoort. Verder biedt het heerlijke warme maaltijden en dranken in de gezellige ontmoetingsruimte, of kan je lekker ontspannen met een koffie en een krant in de lounge. Verder is er een computerlokaal, een plaats voor boeken te lezen of te delen, en zijn er verschillende ruimtes die multifunctioneel gebruikt kunnen worden.

De bouw van Agnetenpark rond de Perelaar zit ook op schema! Aannemer Dethier zet al zijn zeilen bij, en zal de eerste appartementen opleveren in 2024! De architecturaal prachtig vormgegeven gebouwen, het veelvuldige groen, het stadspark, het duurzame karakter op gebied van energie en water, en de Perelaar zullen van deze gebiedsontwikkeling een voorbeeld maken van hedendaagse stadsontwikkeling.

Misschien tot binnenkort in de Perelaar!

deperelaar
deperelaar
deperelaar
deperelaar
deperelaar
deperelaar

deperelaar
deperelaar
deperelaar