Nieuws

Op de koffie bij Ruben

Deze keer gingen we op de koffie – met een chocolaatje erbij – met Ruben. Deze goedlachse jongeman is onze jongste telg uit de familie en vastgoedconsulent in ons kantoor.

Wie is Ruben?

“Ik ben Ruben, 28 jaar, afkomstig uit Herk-de-Stad en woon nu bijna 3 jaar met mijn vriendin Kirsten in het gezellige Kermt (Hasselt).
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fitnessen, eten en drinken (wie niet ????), een goed festival en een fijne avond met vrienden.”

Carrière bij JRE

“Mijn eerste jaar bij Jansen Real Estate zit erop en ik kan hier alleen maar op een positieve manier op terugblikken. Vanaf dag 1 was er een klik met de collega’s en zat de sfeer goed. Binnen het kantoor ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed in de regio van Hasselt, Zonhoven, Heusden-Zolder en Herk-de-Stad.”

Werken voor JRE

“Werken bij JRE is iedere dag opnieuw terechtkomen in een gemotiveerd team waar iedereen klaar staat voor elkaar en dit in een aangename omgeving en een prachtig kantoor.”

Hoe ziet een dag eruit


“Dat is een van de dingen die me zo aanspreekt in deze job. Iedere dag of week kan verschillen met de vorige, dit zorgt ervoor dat het altijd interessant blijft. Natuurlijk hoort het papierwerk erbij, maar hiervoor probeer ik altijd een goede balans te vinden tussen mijn bureaustoel en het commerciële. Als ik de dag kan afsluiten met een tevreden verkoper en koper is mijn dag helemaal geslaagd ????.”

JRE doorheen de jaren

“Door mijn ervaringen binnen het bedrijf heb ik geleerd samen te werken. Als team sta je veel sterker!”

Uniek aan JRE

“Het unieke aan werken bij Jansen Real Estate is dat het team bestaat uit verschillende karakters en collega’s die allemaal zichzelf kunnen zijn. Deze combinatie maakt de manier van werken uniek en zorgt ervoor dat iedereen graag naar kantoor komt.”

Leukste aan je job

“Elk pand, elke persoon is anders en dat maakt de job zo interessant. Ik ben een sociaal persoon die graag mensen helpt en waarvoor het glas altijd halfvol is. Dat maakt dat ik mijn job heel graag doe.”

Moeilijkste aan je job

“Continue veranderingen in de wetgeving rondom vastgoed maken de job zeer boeiend aan de ene kant. Aan de andere kant mag dat zeker niet uit het oog verloren worden en is het belangrijk dat je je klanten met recente informatie op de hoogte kunt houden.”

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

“Patissier-chocolatier. Ja, ik moet mijn collega’s regelmatig trakteren op taart want het is een uit de hand gelopen hobby ????.”

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: “Italië”
-Lievelingseten: “Lasagne”
-Favoriete serie: “Friends”

Op de koffie bij
Ruben