Nieuws

Op de koffie bij Noëmi

Deze keer gingen we op de koffie bij Noëmi, makelaar residentieel vastgoed.

Wie is Noëmi?

“Ik ben Noëmi Van Oostayen, afkomstig van Genk, 33 jaar en woon samen met mijn man Raph, mijn twee zoontjes Alexander en Sebastian en onze teckel George in Zutendaal.

In mijn vrije tijd doe ik pilates, kook ik graag voor vrienden, lees ik een boek en af en toe rijd ik nog eens paard.”

Carrière bij JRE

“Voor ik bij JRE terechtkwam, werkte ik al 6 jaar in het notariaat. Tijdens de eerste lockdown ben ik beginnen nadenken dat ik een meer commerciële en sociale job wou doen. Omdat ik voornamelijk vastgoeddossiers deed in het notariaat was de keuze voor de vastgoedsector snel gemaakt. Ik had een aantal vastgoedkantoren op het oog maar na mijn eerste gesprek met Joris was de keuze snel gemaakt. Na de lockdown ben ik aan mijn stage begonnen als vastgoedmakelaar in residentieel vastgoed.”

Hoe ziet een dag eruit

“Een van de leukste dingen aan deze job is dat elke dag zo anders is. Ik weet bijvoorbeeld nu nog niet hoe mijn week er volgende week uitziet. Er staan al wat afspraken ingepland maar dat kan nog helemaal veranderen. Ik ben een zeer flexibel persoon dus ik vind dat allemaal prima. De variatie vind ik zelfs heel leuk want ik ben niet gemaakt om de hele dag op een bureaustoel achter een PC te zitten.”

Leukste aan je job

“Als kopers en verkopers gelukkig zijn bij de verkoop. Ik ben altijd zeer blij als ik de kopers heb kunnen helpen in hun zoektocht. En als ik voor de verkopers een vlot verkoopdossier kon afhandelen.”

Moeilijkste aan je job

“De continue verandering van wetgeving. Fiscaliteit, energienormen,… Ik vind het zeer belangrijk dat je hier up-to-date over bent zodat je de mensen perfect kan adviseren.”

Slogan/levensmotto

“Opgeven staat niet in mijn woordenboek ????.”

Leuke anekdote

“Een koppel verkocht hun appartement via mij omdat ze een te renoveren woning gekocht hadden. Toen ze de verkoopovereenkomst kwamen tekenen, waren ze enorm onder de indruk van de inrichting van ons nieuw kantoor. Een week later belden ze voor meer informatie en het materiaal van de afwerking van ons kantoor en nu hebben ze met dezelfde materialen hun nieuwe woning gerenoveerd ????.”


Op de koffie bij
Noëmi