Nieuws

Op de koffie bij Lotte

Deze maand hadden we een babbel met Lotte. Lotte werkt als Financial Officer voor Jansen Real Estate en Vivo² Development. Zij staat in voor de boekhouding van a tot z en in haar vrije tijd is zij de bezige mama van Ina en Elian. We maakten samen de balans op haar carrière bij ons dusver :-). Op de koffie bij Lotte.

Wie is Lotte?

“Ik ben Lotte en woon met partner Bram, kindjes Ina en Elian en hond Ayla in Kaulille. Binnenkort verhuizen we naar onze nieuwe woning in Opitter 😊. Ik ben 31 jaar en hou van koken, wandelen en tijd doorbrengen met mijn gezin.”

Carrière bij JRE

“Ik werk intussen 2 jaar bij Jansen Real Estate en Vivo² Development. Daarvoor werkte ik 2,5 jaar bij Building Group Jansen dus ik kende de collega’s al. Toen ik hoorde dat ze bij Jansen/Vivo op zoek gingen naar een Financial Officer, heb ik mij meteen kandidaat gesteld. Ik ben hier verantwoordelijk voor de volledige boekhouding.”

Takenpakket

“Mijn takenpakket is zeer uitgebreid. Te beginnen bij uitgaande facturatie, inkomende facturen verwerken, betalingen uitvoeren en opvolgen,… Daarnaast dien ik iedere maand de btw-aangiftes in, geef ik de lonen door aan het loonsecretariaat en volg ik het rentmeesterschap op voor Jansen Real Estate. “

JRE doorheen de jaren

“Sinds ik bij Jansen/Vivo werk, heb ik het bedrijf hard zien groeien. Het is drukker geworden maar er is ook veel vernieuwing geweest, zoals het nieuwe kantoor, het nieuwe logo en de huisstijl, extra personeel … Dankzij het uitgebreide takenpakket en de verantwoordelijkheid die ik heb binnen mijn job, was het voor mij ook een uitdaging en heb ik veel bijgeleerd.”

Uniek aan JRE

“De sfeer op kantoor onder de collega’s, de afwisseling in de job, de vrijheid om je taken deels zelf in te plannen.”

Leukste aan je job

“Zeer afwisselend en veel verantwoordelijkheid.”

Moeilijkste aan je job

“Soms de drukte en niet weten waar eerst mee te beginnen.
We zijn dan ook op zoek naar een extra financial officer. Dus als jij je geroepen voelt, om naast mij de volledige boekhouding te beheren, solliciteer dan snel. Er ligt werk genoeg te wachten haha 😊.”

Slogan/levensmotto

“Geniet en blijf steeds dromen.”

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: “Italië”
-Lievelingseten: “Pasta”
-Ik word altijd blij van: “Mooi weer, lekker eten en de lach van Ina en Elian” 😊
-Favoriete serie: “Guilty pleasure: Familie” 😊😊

Op de koffie bijLotte