Nieuws

Op de koffie bij Jo

Via Wallter Vastgoed kwam Jo samen met Lucy ons team vervoegen. Van Jo kan je niet zegt dat hij 'werkt' in het vastgoed, hij 'ademt' vastgoed. Vastgoedmakelaar, vastgoedexpert, gerechtskundige in mede-eigendom, syndicus én docent. Al meer dan 20 jaar is Jo een vaste waarde in de vastgoedsector. Op de koffie bij Jo.

Wie is Jo?

"Ik ben 53 jaar, geboren in Hasselt en daar blijven hangen. Ik ben nog steeds blij om al sinds 1988 samen te zijn met Martine. Onze zoon en dochter zijn flink op weg om op eigen benen te staan. Na drukke werkbeslommeringen ga ik graag een weekendje weg, doe ik aan MTB en maak ik graag tijd voor familie en vrienden. Ook sta ik graag voor de klas om mensen proberen te begeesteren voor ons mooie vak."

Carrière bij JRE

"Ik ben mijn carrière in het vastgoed gestart in 1993 bij de toenmalige Limburgse Wooncentrale onder leiding van Johan en Lucy Tackoen. Nadien heb ik samen met hen en Theo Vanuytrecht, Wallter Bedrijfsvastgoed gestalte gegeven vanaf 2011. Vroegere contacten uit het bedrijfsvastgoed tracht ik nu nog steeds zo goed mogelijk te helpen; samen met de expertise van de collega’s bij JRE."

Werken voor JRE

"… Is weten dat je bij sterk team mag horen, waar iedereen op elk moment klaar staat om de ander te helpen/adviseren en je kan terugvallen op een goede structuur. Binnenstappen op kantoor geeft je altijd een zalig gevoel van thuiskomen."

Hoe ziet een dag eruit

"Ik ben niet elke dag op kantoor aanwezig, maar probeer zo goed mogelijk bestaande klanten verder te helpen bij hun concrete vragen over vastgoedtransacties en dit vooral op vlak van bedrijfsvastgoed."

JRE doorheen de jaren

"Als docent in de vastgoedopleiding heb ik diverse mensen van Jansen Real Estate in de lessen ontmoet in het verleden. Gaandeweg hebben ze binnen JRE de juiste ‘confituur’ gevonden om samen te smelten tot een hecht team."

Uniek aan JRE

"Zowat alles wat ik hierboven al heb aangehaald ????."

Werkwijze/Uitdaging van de job

"Eerst luisteren naar de noden van de klant en samen komen tot de meest geschikte oplossing. Met de nodige aandacht voor een probleem, is een oplossing altijd bereikbaar. Je kan een onroerend goed niet verplaatsen of het groter maken. Alle andere parameters zijn uiteindelijk wel bespreekbaar."

Toekomstplannen/-dromen

"Met het huidige team en spirit binnen JRE lacht de toekomst ons toe. Uiteindelijk kan niemand de toekomst voorspellen, maar JRE gestaag zien groeien op de huidig ingeslagen weg, zou heel mooi zijn."

Mocht je geen makelaar/vennoot zijn, wat was je dan geworden?

"Dan was ik mogelijk meer thuis geweest de afgelopen jaren. Maar ik zou me geen andere job kunnen voorstellen."

Slogan/levensmotto

"Blij kunnen ze me nog maken, bang al lang niet meer."
"Kimp good" (Alles komt uiteindelijk goed – maar de dialectversie is mooier)

Korte vragenronde:

-Favoriete vakantiebestemming: "Vakantie is een mentaliteit, geen locatie."
-Lievelingssong: “'Breathe you in my dreams' van Trixie Whitley, omdat sommige mensen zo deel van jezelf uit maken als ademen en dromen en aldus onmisbaar zijn in je leven."
-Ik word altijd blij van: "Tijd te vinden met de MTB er op uit te trekken."
-Favoriete serie: "M*A*S*H."
-Leukste ervaring met klanten: "Talrijk en ze doen de minder leuke ervaringen vergeten."

Op de koffie bijJo