Nieuws

Nieuwe tijden, nieuwe kansen

Als makelaarskantoor specialiseert Jansen Real Estate zich in verschillende aspecten: bedrijfsvastgoed, residentieel vastgoed en nieuwbouwprojecten. De voorbije maanden zorgde Covid echter voor turbulentie in de vastgoedwereld. Wat kan Jansen Real Estate voor u betekenen in deze bijzondere tijden?

Ondernemen is niet stilzitten maar tijd voor actie

Heel wat elementen beïnvloeden momenteel de huidige markt. Jansen Real Estate kan u als ondernemer een gerichte oplossing voor al uw vastgoedvragen aanbieden. Een eerste fase is vaak een actuele waardebepaling van uw bedrijfspand. Soms voor externe doeleinden, soms louter voor intern gebruik. “Een realistische marktwaarde van bedrijfsvastgoed bepalen, is meer dan een simpele rekensom. Alle relevante aspecten moeten geanalyseerd worden en vervolgens in rekening gebracht worden. We denken hierbij niet alleen aan de locatie maar ook aan het gebruik, de functionaliteit en de duurzaamheid ervan,” verklaart Jorn Martens.

Sale and Lease Back plan

Het opzetten van een Sale and Lease Back kan volgens Jansen Real Estate een gerichte oplossing bieden om uw liquiditeiten te verhogen. Jorn en Serge brengen u in contact met de juiste investeerders die een langetermijnvisie voor ogen hebben voor wat betreft het aankopen en terug verhuren van uw vastgoed. Bij een Sale and Lease Back beschikt u enerzijds over ruimere liquiditeiten door de middelen die vrijkomen n.a.v. de verkoop van uw vastgoed en anderzijds hoeft u niet te verhuizen maar huurt u gewoon uw bedrijfspand verder.
“Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid klantenbestand slagen wij erin uw vastgoed snel te verhandelen, en dit met de grootste meerwaarde,”vult Serge Cuppens aan. “Als ondernemer weet u dat snelheid van afhandelen een grote troef kan zijn. Ook beschikken wij over een breed netwerk van investeerders die continu op zoek zijn naar bedrijfspanden voor de uitbreiding van hun vastgoedportefeuille.”

Marktkennis, ervaringen en expertise

“Onze marktkennis, ervaringen en expertise in het bedrijfsvastgoed zorgen er op dit moment nóg meer voor dat we een belangrijke speler zijn. Daar waar zaakvoerders twijfelen in deze bizarre tijden, kijken wij kritisch en objectief mee en geven we gericht advies met een open blik naar de toekomst,” aldus Jorn Martens.
Wie nadenkt over de verkoop of verhuur van een bedrijfspand, zit bij Jansen Real Estate aan het juiste adres, voor een kop koffie én professioneel advies.

Jorn Martens en Serge Cuppens

Jorn Martens en Serge Cuppens, specialisten in het Bedrijfsvastgoed