Nieuws

Modern wonen in Kozen

Een doordachte BEN-nieuwbouwwoning met een e-peil onder 20 in een nieuwe verkaveling in het gezellige Nieuwerkerken. Het project ligt in het landelijke en groene Kozen en dicht bij de invalswegen richting Hasselt en Sint-Truiden. Een gezellige woonbuurt en dit in een doodlopende straat: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk.

Gezinswoningen

De 10 gezinswoningen van project De Miere zijn halfopen bebouwingen waarvan 2 met een inpandige garage en de overige hebben de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. De woningen worden volledig afgewerkt naar eigen smaak volgens lastenboek en dit met de professionele hulp van de kopersbegeleiding. De woningen hebben een woonoppervlakte van 136m² tot 160m² en 3 slaapkamers. De percelen variëren tussen 4a42ca en 6a38ca. De zuid-gerichte tuinen worden genivelleerd en voorzien van teelaarde, klaar voor verdere afwerking.

Lanceringsactie

Bij aankoop voor 31/10/2022 wordt er een gratis het EMS (Energie Management Systeem) met 2 thuisbatterijen én een hybride omvormer voorzien. Het EMS is een slimme energiesturing dat het verbruik tot in de kleinste details in kaart brengt en ook beschikt over de technologie om automatisch het verbruik bij te sturen. Altijd met het oog op een zo laag mogelijke stroomfactuur!

BEN-label

De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 20, moet de koper gedurende 5 jaar geen kadastraal inkomen betalen. Vloerverwarming voorzien op het gelijkvloers en op het verdiep.

De Miere
De Miere