Nieuws

Lancering tweede fase De Chocoladefabriek

In de Neremstraat in Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Om de toekomst te verzekeren, kreeg het gebouw een herbestemming als woonproject. De renovatie is afgerond en de lofts zijn bewoond. Aan de rechterkant van het fabrieksgebouw worden in fase twee 18 nieuwbouwappartementen gebouwd met het BEN-label: slim ontworpen, duurzaam en met aandacht voor levenskwaliteit. De visie van het woonproject wordt volledig doorgetrokken in het nieuwe gedeelte.

De ruimtes zijn praktisch ingedeeld en elk appartement heeft een zonnig terras met zicht op de Chocoladefabriek en het kasteel aan de overkant. Je kan kiezen tussen 1 of 2 slaapkamers.

Duurzaam wonen

Dankzij onder andere de warmtepompen en de zonnepanelen ben je verzekerd van een laag energieverbruik. De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Dit betekent een besparing van 50% op het betalen van het kadastraal inkomen gedurende de eerste vijf jaar.

Groene omgeving

De nieuwbouwappartementen passen volledig in het ontwerp en de filosofie van het huidige woonproject. De combinatie van restauratie en nieuwbouw versterkt op alle vlakken de dynamiek van het totale project. Elke bewoner kan genieten van een groene en open omgeving. De gedeelde tuin met moestuin is een plek van ontmoeting en ontspanning.

Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel.

De Chocoladefabriek
De Chocoladefabriek
De Chocoladefabriek
De Chocoladefabriek