Nieuws

Lancering project Hastrid in Hasselt

Hastrid: betaalbaar wonen vlak naast de kleine ring van Hasselt

Rustig wonen in het groen maar toch dicht bij alles. Hastrid maakt betaalbaar wonen op een droomlocatie in Hasselt mogelijk: vlak naast de kleine ring, op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

Hastrid is een uniek nieuwbouwproject bestaande uit 3 gebouwen met 63 appartementen met een overvloed aan daglicht, uitstraling en comfort. Nieuwe bewoners krijgen alle ruimte om hun appartement naar hun eigen wensen in te delen. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van Hastrid. Een eigen ondergrondse parkeerplaats en liften zorgen voor het ultieme gemak in mobiliteit. Hier woon je in hartje centrum en kan je toch op adem komen.

Hastrid is jouw eigen plekje Hasselt, waar je volop kan genieten van het stadsleven en tegelijk kan bekomen van de drukte in jouw stijlvol appartement, op jouw terras of in de gemeenschappelijke tuin. Dat is wonen in Hastrid.

Hastrid ligt zo centraal dat je het meeste te voet of met de fiets kan doen. Naar de universiteit? De markt? Het stadhuis? Kinderen naar school? Of gewoon een tasje koffie drinken op de Grote Markt? Je stapt je appartement uit en bent al op weg. Dat is pas vrijheid.

Hastrid ligt vlak aan het station van Hasselt, al het openbaar vervoer is dus vlakbij. Naast de deur bevindt zich een goed uitgerust fietsnetwerk wat je op je werk brengt of voor de nodige ontspanning zorgt in het weekend. Met de auto ben je in een mum van tijd op de autosnelweg. Geen eigen auto? Om de hoek kan je een cambio deelwagen ontlenen.

Dit nieuwbouwproject vind je naast de Koningin Astridlaan, op de voormalige locatie van de KBC kantoren. Het bestaat uit 3 aparte gebouwen (Sofia, Lovisa en Thyra) met in totaal 63 appartementen en een grote gemeenschappelijke tuin.

Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt. De afwerking van jouw appartement kies je helemaal zelf. Aangezien alle leefruimtes op het zuiden zijn gericht, kan je volop genieten van veel zon en lichtinval in je appartement. Ga je voor frisse, heldere kleuren of een meer dramatische loop met donkere tinten? Het kan allemaal! De aankoopprijzen zijn inclusief budgetten voor keuken, badkamer, vloeren en deuren.

Troeven:
- uniek en betaalbaar wonen, midden in Hasselt
- perfect bereikbaar; in nabijheid openbaar vervoer, Grote Ring en E313
- op loopafstand van talloze voorzieningen zoals winkels
- wonen in het bruisende centrum van Hasselt
- appartement is instapklaar afgewerkt
- voldoende parkeergelegenheid in ondergrondse parkeergarage
- heerlijk genieten van de rust in de binnentuin

Samen uit en samen thuis, in hartje Hasselt.

Contacteer ons op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be voor meer info.

Hastrid1 Hastrid2 Hastrid3 Hastrid4 Hastrid5 Hastrid6 Hastrid8 Hastrid9  Hastrid10