Nieuws

Kwalitatief wonen in Oudsbergen

Vier BEN-nieuwbouwwoningen gelegen te Oudsbergen (Meeuwen-Gruitrode) met 3 slaapkamers en zolderverdieping.

Deze woningen zijn gelegen aan de Kasteelstraat. De bewoonbare oppervlaktes bedragen 163,5 m² met een perceeloppervlakte van 4a60ca. Extra troef: de zolderverdieping van 56,5 m² kan ingericht worden als extra slaapkamer met sanitair (leidingen zijn reeds voorzien).

Dit kleinschalig project met maar 4 half-open woningen wordt gebouwd met een hoge afwerkingsgraad. De woningen 7 en 8 werden intussen volledig afgewerkt en zijn instapklaar inclusief grondlaag verf!

Kies je graag nog de afwerking volledig naar eigen smaak? Dan kan je opteren voor de woningen 9 en 10. Oostgerichte tuinen met zicht op achterliggend groen maken het aangenaam vertoeven.

Een andere grote troef is het gunstige EPB met een maximum E-peil van slechts 4! Dit wilt zeggen dat er de eerste 5 jaren geen kadastraal inkomen dient betaald te worden. Dit peil wordt gehaald door de technieken van de warmtepomp, de vloerverwarming zowel op het gelijkvloers als op het verdiep (mogelijkheid passief koelen), het ventilatiesysteem type D, de zonnepanelen van minimum 3700 Wp,...

Conform de stedenbouwkundige voorschriften kan er een vergunning voor een carport verkregen worden. De tuinaanleg en omheining is zelf te voorzien door de koper.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met zicht op achterliggend groen, waarbij je onmiddellijk kan verhuizen of waar je graag de afwerking zelf nog kan bepalen? Beiden opties zijn hier mogelijk! Wij helpen je graag.

Kasteelstraat
Kasteelstraat
Kasteelstraat
Kasteelstraat
Kasteelstraat
Kasteelstraat