Nieuws

Koop nu een assistentiewoning in De Bonnefant en krijg het zorgabonnement cadeau!

​​​​​​​Alle assistentiewoningen in De Bonnefant zijn uitgerust met een dag en nacht oproepsysteem voor het oproepen van noodhulp. Hiervoor wordt er samengewerkt met Begralim. Eén keer per week komt er vanuit Begralim ook een woonassistent langs voor de bewoners van de assistentieflats, in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte van De Bonnefant die speciaal voor hun is ingericht. De woonassistent helpt met het regelen van bijvoorbeeld warme maaltijden, extra zorg en activiteiten.

Voor dit alles dient er een dagvergoeding betaald te worden aan Begralim, het zorgabonnement. Ter promotie van de laatste assistentiewoningen die nog te koop zijn in De Bonnefant, loopt er een bijzondere actie.

Ga je in november of december 2023 over tot de aankoop van een assistentiewoning, dan krijg je 2 jaar het zorgabonnement cadeau!

Wie is Begralim?

Begralim staat voor vzw Bejaardenzorg Grauwzusters Limburg en heeft al 130 jaar ervaring in ouderzorg. Zij baten verschillen woonzorgcentra uit en beheren heel wat assistentiewoningen.

Contacteer onze makelaar, Sara Jadoulle, voor meer informatie of een afspraak ter plaatse. Of vul je gegevens hier in en dan nemen wij graag contact met je op.

De Bonnefant