Nieuws

Jansen vindt stekje voor zichzelf

Met dit artikel verschenen we in Made in Limburg. Lees hier het volledige artikel.

Jansen Real Estate, het bedrijf dat onder de vleugels van Steven Jansen een flinke opmars in de Limburgse vastgoedwereld heeft gemaakt, heeft 2 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuw kantoorgebouw in Zonhoven. Jansen zal er niet alleen gaan zitten, want EIK29, zoals het complex heet, zal worden uitgebaat als businesscenter.

Jansen Real Estate werd in 2007 actief op de vastgoedmarkt. Sindsdien is het bedrijf onder leiding van Steven Jansen, uitgegroeid tot een volwaardige Limburgse speler voor de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed, bedrijfsvastgoed en nieuwbouwprojecten. Een team van 10 specialisten is dagelijks op de baan om te bemiddelen tussen eindgebruikers en eigenaars. Op die manieren helpen ze per jaar zo’n 250 tot 300 Limburgse gezinnen en ondernemers om hun huisvestigingsdromen te realiseren.

Omwille van forse groei en toekomstplannen was er nood aan meer kantoorruimte. Corona heeft deze plannen niet gewijzigd. “Hoewel grote bedrijven systematisch kantoorruimte verkopen omdat ze hun mensen meer thuis laten werken, investeren wij tóch in extra accommodatie”, aldus eigenaar Steven Jansen. “We zijn er namelijk van overtuigd dat mensen fysiek samenbrengen het verschil maakt in onze sector, maar ook in vele andere sectoren.”

Net daarom heeft Jansen Real Estate samen met PCP-architecten uit Genk een nieuw kantoor ontworpen. “We kozen bewust voor een huiselijke en warme inrichting, want het is onze overtuiging dat de werkomgeving zeer bepalend is voor het mentaal welzijn van onze mensen en dus ook de productiviteit van het bedrijf direct beïnvloedt.”

De kantoren van Jansen Real Estate maken deel uit van het businesscenter EIK29. De naam verwijst naar de straatnaam ‘Eikenenweg’ en de nabijgelegen afrit 29 van de E314 in Zonhoven. “We benadrukken zo de uitstekende centrale ligging van de kantoren, die ook door andere ondernemingen kunnen gehuurd worden”, stelt Jansen. “Elk bedrijf dat zich hier vestigt, heeft toegang tot de uitgeruste vergaderzalen, onthaal, bar, printfaciliteiten, enzovoort.”

De totale investering in EIK29 bedraagt 2 miljoen euro. Binnen hetzelfde project werden bovendien nog 2 penthouses verkocht en wordt momenteel nog een bijkomend kantoor van 500 m² verkocht of verhuurd.

inkomNieuw kantoorNieuw kantoorNieuw kantoor Jansen Real Estate