Nieuws

Hastrid - Update van de werken

De afbraakwerken van de voorgevel van project Hastrid zijn achter de rug. Dit levert unieke beelden op.

Vordering werken Sofia 1
Vordering werken Sofia 2


De oude KBC kantoren werden gestript en er wordt een nieuwbouwgedeelte aangebouwd. Door het behoud van de oude structuur genieten de appartementen van residentie Sofia van hoge plafonds, wat een instant loftgevoel geeft. De grote raampartijen in ieder appartement zorgen bovendien voor een optimale lichtinval. Hier vind je appartementen met 1 of 2 slaapkamers.

Kies je liever voor een groter appartement, met minimum 2 slaapkamers, dan kan je kiezen voor residenties Lovisa en Thyra.

Groen rustpuntje in hartje stad

Wellicht vandaag meer dan ooit, beseffen we hoe heerlijk het is om eens uit 'ons kot' te komen en een frisse neus te halen in de buitenlucht. Een kleine wandeling doet wonderen maar een lekker drankje op ons eigen terras of tuin is ook zo ontspannend. Met Hastrid tonen we dat je dit alles zelfs op een appartement kan beleven.

Het is belangrijk voor de leefkwaliteit om groenvoorziening in de stad te houden of te brengen. Daarom transformeren we de oude parking om tot een mooie stadstuin. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot die collectieve stadstuin die het hart vormt van Hastrid.

Er is voor elk wat wils, om te wonen of als investering!