Nieuws

Gezellig wonen in Linde-Peer

Project 'Grotstraat' bestaat uit vier aaneengesloten ééngezinswoningen en ligt op de hoek van Lindedorp en de Grotstraat in het commerciële centrum van Linde-Peer, op wandelafstand van een buurtwinkel, diverse eetgelegenheden, het parochiecentrum, de kerk, tandarts, apotheek, ...

De woningen liggen aan een stadsparkje met toegangszone voor de inpandige carports aan de voorzijde en een ontsluiting aan de achterzijde door middel van een kruiwagenpad. Een ca. 1,80m hoge tuinmuur omsluit het hele terrein, alsook de privatieve tuintjes.

De compacte stadswoningen zijn doorzonwoningen van 142m² en bestaan op het gelijkvloers uit een inkomhal met toilet, een ruime leefruimte met open keuken alsook een wasplaats/berging. Op de verdieping situeren zich 2 à 3 slaapkamers, een badkamer en zolder of polyvalente ruimte.

Er zal gestreefd worden naar een E20 peil. Overal wordt vloerverwarming voorzien met de mogelijkheid van actieve koeling. Verwarming gebeurt via een warmtepomp lucht/water. Elke woning wordt voorzien van een volledige pv-installatie. Deze omvat fotovoltaïsche panelen op het dak in de voorgevel en het dak in de achtergevel.

Alle carports worden afgesloten van het openbaar domein d.m.v. houten draaipoorten. Deze carports geven toegang tot de tuintjes of het terras. Bijkomend is er één parkeerplaats voor de woning op LOT 4 voorzien, grenzend aan het achterliggende kruiwagenpad. De stadstuintjes zijn west georiënteerd en bevatten gekoppelde houten tuinbergingen.

De woningen worden kant-en-klaar opgeleverd. De toegang tot de carport zal verhard worden, evenals het pad naar de voordeur. In de tuinen zal het terras en het pad naar de tuinberging verhard worden.

Ben jij op zoek naar een ruime gezinswoning gelegen in het rustige Linde-Peer? Dan informeren wij je graag!

Grotstraat
Grotstraat
Grotstraat
Grotstraat