Nieuws

En de winnaar is ... de Chocoladefabriek!

Elk jaar worden de prestigieuze Real Estate Society (RES) awards uitgereikt, de Oscars van de vastgoedwereld. In Knokke vond gisteren de uitreiking plaats. In de categorie residentieel vastgoed nam de Chocoladefabriek de award mee naar huis.

De RES awards prijzen buitengewone Belgische bouwprojecten in drie sectoren: residentieel vastgoed, (semi-)publiek vastgoed en investeringsvastgoed. Uit de meer dan dertig genomineerden koos een vakjury drie winnaars op basis van ontwerpkwaliteit, innovatie en duurzaamheid. In de aanloop naar de uitreiking kwamen de mensen van het RES ook een filmpje maken trouwens.

De Chocoladefabriek kreeg de bekroning in de categorie ‘beste residentiële ontwikkeling’. P&P Projects mocht samen met a2o-architecten de award in ontvangst nemen. “De verdienste is dat dit project aangedurfd is in een omgeving buiten de grote stad. Het toont aan dat daar nog kansen zijn voor vervallen industrieel patrimonium”, aldus de jury.

De twee andere awards gingen naar het hoofdkantoor van Cera in Leuven (investeringsvastgoed) en Tivoli GreenCity in Brussel (publiek project).

Een project met een gewaagd parcours maar met glans geslaagd. Een dikke proficiat aan de bouwheer, het hele team achter De Chocoladefabriek maar ook zeker aan al de trotse bewoners. Wij zijn heel blij om de verkoop hiervan te mogen doen! 

PS: we zoeken nog enkele nieuwe buren ????????????