Nieuws

Bedrijven nieuwe kansen bieden

Vandaag verschijnt ons eerste contentdossier in Made in Limburg. Lees hier het verhaal achter onze tak Bedrijfsvastgoed.

Groei- of verhuisplannen en op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Je huidige vestiging verkopen of verhuren? Of misschien geïnteresseerd in een investeringspand? In eender welke vastgoedsituatie, start uw zoektocht bij Jansen Real Estate. Al 12 jaar lang zorgt het op en top Limburgse familiebedrijf voor een professionele, allesomvattende begeleiding.
Als makelaarskantoor specialiseert Jansen Real Estate zich in verschillende aspecten van de vastgoedwereld, zijnde residentieel vastgoed, bedrijfsvastgoed en nieuwbouwprojecten. Ieder domein is daarbij vertegenwoordigd door een team van specialisten. Elk met kennis van zake en een erkend BIV-nummer. Het verhaal van de onderneming uit Zonhoven – met een tweede kantoor in Hasselt – wordt uitgetekend door ceo Steven Jansen en vennoten Jorn Martens, Joris Geens en Karel Kretzschmar.

Limburg kent geen geheimen

Het aanbod van Jansen Real Estate is zeer divers, van kleine panden van 150m² over grote sites van enkele hectaren tot de volledige (her)ontwikkeling van industrieterreinen. “Voor het bedrijfsvastgoed focussen we ons op de verkoop en verhuur op zowel de industriële markt als de kmo-, kantoren- en retailmarkt”, vertelt Jorn Martens.

En het speelveld? Dat is sinds jaar en dag Limburg, met hier en daar nog uitlopers richting Herentals en Leuven. “In deze regio beschikken we over een enorm sterk netwerk. We bevinden ons op het kruispunt van vraag en aanbod waardoor we perfect voeling blijven houden met wat er zich op de markt afspeelt. Door bovendien out-of-the-box te denken, slagen we erin om steeds tot de optimale oplossing voor alle partijen te komen en zelfs om partijen samen te brengen die anders nooit zouden
samenkomen.”

Foto JornSergeSteven


Blik op de toekomst

Jansen Real Estate is gegroeid vanuit een familiale onderneming en dat weerspiegelt zich ook in de waarden van het bedrijf: betrouwbaarheid, betrokkenheid en professionalisme. Maar ook een familiebedrijf dat mee is met hedendaagse trends. Zo wordt het aanbod volop online en via sociale media gepromoot en is Jansen Real Estate voorloper in de videomarketing en visuele digitalisering in de verkoop.

En dan is er nog de sterke toekomstvisie. “Eind dit jaar, begin volgend jaar hopen we in ons gloednieuwe pand te zitten. Vlak tegenover onze huidige locatie in de Eikenenweg, waar de werken al volop begonnen zijn. Daar zitten we groter met ruimte voor verdere groei. In Limburg, want hier zijn we groot geworden en willen we nog verder groeien”, besluit Steven Jansen.

In het gebouw zullen ook twee appartementen en twee kantoren te koop worden aangeboden.

Jorn
Bron: madeinlimburg.be