Nieuws

16 extra industriegebouwen in Houthalen-Helchteren

EUROTECHPARK is een nieuw hoogwaardig bedrijvenpark gelegen op het industrieterrein Europark te Houthalen-Helchteren. Op deze centrale ligging nabij de E314, worden 16 nieuwe KMO-units gebouwd. De units worden zowel te koop als te huur aangeboden en hebben oppervlaktes van 392m² tot 656m². Ze kunnen eventueel samengevoegd worden tot een groter geheel. Verschillende afwerkingsniveaus zijn er voorzien. De afwerking met hoogwaardige materialen zorgt dat het gebouw een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf zal zijn. Tevens is er voldoende parkeerruimte voorzien per unit. Jansen Real Estate staat in voor de commercialisatie.

In het industriegebied Europark is de eerste kolom gezet van een nieuwe cluster bedrijfsgebouwen. Het Eurotechpark, zoals het project wordt gedoopt, zal 16 gebouwen voor kmo-bedrijven omvatten. Bouwheer is overbuur TCS (Timmers).

Het project bestaat uit acht bouwvolumes met elk twee industriële hallen en bijhorende kantoorruimte. TCS wil er een sfeervolle werkplek van maken, waarmee een nieuwe standaard in de industriebouw wordt beoogd. Er komt een centrale oprijlaan, groenvoorziening en voldoende parkeergelegenheid.

“We willen hiermee een beetje ingaan tegen de klassieke, ruwe industriebouw,” zegt Jan Timmers, projectleider bij TCS. “Industriegebouwen zijn plekken waar mensen werken, zij verdienen ook een mooi en aangenaam kader. Zo wordt het ook een prima visitekaartje voor het bedrijf.”

De eerste vier blokken worden tegen eind december 2017 opgeleverd, de overige volgen later. De panden zijn zowel te koop als te huur, in casco of volledig afgewerkt. Op dit moment zijn al vier van de zestien hallen verkocht.

Bron: madeinLimburg.