Loft
Neremstraat 262 bus 0101 ,3700 Tongeren
€ 489.000
  • Bewoonbare opp.: 260m²
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 2
  • Terras.: 25m²
Riante gelijkvloerse loft nog naar eigen smaak af te werken. Kom helemaal tot rust in deze gelijkvloerse loft van maar liefst 260m² met een groot overdekt zuid-gericht terras van 25m². Deze loft heeft niet alleen massa's ruimte maar kan ook nog eens verder afgewerkt worden naar eigen stijl volgens het lastenboek én is dan instapklaar binnen 4 maanden. Er is de mogelijkheid tot de aankoop van staanplaats(en) en/of een kelderberging.

Het complex 'De Chocoladefabriek' is een iconische reus die omgevormd is tot lofts en deze laatst parel is terug beschikbaar. Er zijn momenteel 3 slaapkamers met mogelijkheid tot bureelruimte ingetekend. De plafondhoogte is 4m80, vloerverwarming en ventilatie type D aanwezig en fantastisch zicht op de gemeenschappelijke tuin.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers (185m²): Rechtstreekse toegang met een eigen voordeur vanuit de gigantische gemeenschappelijke inkomhal, plaats voor een vestiaire ruimte gecombineerd met een keukenmeubel aan de achterzijde van deze kast. Enorme leefruimte met torenhoog plafond en zicht op het overdekt terras. Aparte zit en/of TV hoek, sanitaire cel met slaapkamer.  Aansluitend is er nog een ruime bergruimte. Apart toilet  Verder is er nog een apart toilet en een zeer ruime berging.
Op het verdiep (75m²) zijn er 2 slaapkamers waarvan één momenteel staat ingetekend als bureelruimte. Ruime badkamer en dressing aan de masterbedroom.  

De verwarming gebeurt met een zeer energiezuinig collectief systeem met vloerverwarming (gas) en de elektriciteit is uiteraard conform. De gemeenschappelijke tuin is voorzien van een moestuin, een speeltuin en veel (groen)ruimte om van te genieten. Gemeenschappelijke fietsenberging, containers en buitenparkings aanwezig. 

Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel.

Laat je kans niet schieten en neem vandaag nog contact op voor een bezoek aan deze fantastische loft. De geadverteerde prijs is exclusief kosten (BTW), autostaanplaats en/of kelderberging.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 489.000
Onder BTW stelsel
Nee
Referentie
5837583

Algemeen

Bebouwing
Gesloten
Oriëntatie achtergevel
Zuid
Terras 1
25 m² (zuid)

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
260 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Berging
Ja
Kelder
Ja

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC Klasse
B
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Vloerverwarming

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G-score
D
P-score
D
O-peil
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Heeft u vragen?