Loft
Neremstraat 240 bus C3 ,3700 Tongeren
€ 471.461
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 2
  • Bewoonbare opp.: 230m²
  • Garage.: 1
  • Terras.: 24m²

Een eigen loft met een groot zuidgericht terras, hoge plafonds en massa's ruimte? 
Volledig ingerichte MODELLOFT te bezoeken op afspraak.

Grenzeloos wonen in de Chocoladefabriek

In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Om de toekomst te verzekeren kreeg het gebouw een herbestemming als woonproject. De renovatie is grotendeels afgerond. De eerste lofts zijn opgeleverd en al bewoond. De nog beschikbare lofts kunnen binnen 4 maanden afgewerkt worden. 

De typische kenmerken van de Chocoladefabriek werden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. De indeling en het gebruik van de ruimtes zijn afgestemd op het gebouw. Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel. Dit uniek project zorgt voor kriebels in de buik en inspiratie onder de creatievelingen.  Nog enkele woontypes beschikbaar en snelle oplevering mogelijk.

LOFT C2 – COMFORT XL – Verdiep 1 in het torengebouw.   
Loft C2 is gelegen op de 1ste verdieping van het torengebouw met een oppervlakte van 230m² en een inpandig terras van 24m². De loft wordt uitgevoerd in Comfort XL mét vloerverwarming. Dit wilt zeggen dat de loft volledig wordt afgewerkt naar eigen smaak volgens lastenboek en dat er een tussenverdiep wordt geplaatst. De plafondhoogte is maar liefst 4,8 m. De geadverteerde prijs is exclusief kosten(BTW), een autostaanplaats en kelderberging. De mogelijkheden van deze lofts zijn onbeperkt. 

De indeling is als volgt: 
Dubbele inkomdeur, grote lounge en leefruimte, berging, vestiaireruimte en apart toilet.Verder is er nog een ruime slaapkamer met dressing en aparte badkamer. Op het verdiep is er een slaapkamer, badkamer en een aparte dressing en een tweede zithoek/bureel/slaapkamer. Inpandig terras van 25m². De geadverteerde prijs is exclusief kosten (BTW), ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.  

Is dit je droomloft? Neem dan snel contact op voor een afspraak.Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon
Maakt deel uit van: De Chocoladefabriek

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 471.461
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4205732

Algemeen

Staat
Te bouwen
Bebouwing
Halfopen
Verdieping
1
Terras 1
24 m²
Garage
Ja
Garages
1

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
230 m²
Netto oppervlakte
230 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Berging
Ja
Dressings
1
Kelder
Ja

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Gas cv

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?